L’Ajuntament de Deltebre adequa una nova sala d’actes municipal

7 de novembre de 2017

L’antiga Biblioteca Delta de l’Ebre esdevindrà, a finals d’aquest any, una nova sala d’actes per donar cobertura a les necessitats actuals del municipi. En aquest sentit, la sala comptarà amb un centenar de cadires, un projector i totes les adequacions necessàries per al seu ús de manera que, a banda de reunions, també es puguin celebrar xerrades i cursos de formació.

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha remarcat que “seguim posant ordre als equipaments municipals amb la clara finalitat que aquests puguin donar servei i resposta a les necessitats dels veïns i veïnes del municipi”. De fet, són cada vegada més les entitats i associacions, així com empreses privades, que sol·liciten aules a l’Ajuntament de Deltebre per a les seves activitats.

Està previst que aquest espai també esdevingui, a partir de la seva posada en funcionament, la seu de Protecció Civil de Deltebre i de la Federació de Comerç i Turisme de Deltebre. En aquest sentit, i en el marc de les obres que s’estan duent a terme, s’estan adequant dos despatxos per facilitar l’estada a les dues entitats.

Més enllà d’aquestes millores esmentades, també s’han modificat les escales d’accés a la sala i s’instal·larà un ascensor. Amb aquestes obres es posarà el punt i final a l’adequació de l’edifici de serveis municipals, que està situat al costat de l’Ajuntament de Deltebre. Així, a partir del desembre i més enllà de la sala d’actes esmentada, aquest espai serà la seu de BASE, Sorea, Protecció Civil i Fecotur.

Els comentaris estan tancats.

have a peek at this website click here now http://hudsonvalleyweather.com

X