pexels-photo-261510

L’Ajuntament de Deltebre obre la XXIII convocatòria dels Premis Literaris Terra de Fang

Amb la finalitat de posar en valor el territori i impulsar i reafirmar la cultura de Deltebre, l’Ajuntament ha convocat la XXIII edició dels Premis Literaris Terra de Fang de prosa, poesia i recerca.

La tinenta d’alcalde de Dinamització Econòmica i Enfocament Turística i Cultural, Anna Giménez, ha recordat que “Els Premis Literaris Terra de Fang  estan plenament consolidats a les Terres de l’Ebre i permeten dinamitzar la cultura al territori”. Els premis tenen una dotació de 1.000€ per a cadascuna de les modalitats de prosa, poesia i recerca, 500€ en la categoria d’adult premi local i de 200€ euros en la categoria juvenil premi local. Tots els treballs que es presentin al concurs han de ser inèdits i escrits en català.

Així mateix, cal destacar que també s’ha convocat el concurs de Cartells per tal d’anunciar la propera edició dels premis Terra de Fang. En aquest, premiat amb 200€, hi poden participar artistes majors de 12 anys.

Les bases del concurs es poden recollir ja a l’EAC de l’Ajuntament de Deltebre en horari d’oficina de 8.00h a 14.30h o bé consultar a la pàgina web (www.deltebre.cat). El termini màxim d’entrega finalitza el proper 28 de desembre. Aquesta vegada, i enlloc del desembre, els premis es lliuraran al mes de març de 2018.

Consulta’n les bases

Consulta’n les bases (Cartell)

Darreres notícies