Imatge

L’Ajuntament presenta Deltebre Motor, un cap de setmana dedicat als apassionats de la benzina

El municipi de Deltebre viurà, aquest 18 i 19 de novembre i sota el nom de Deltebre Motor, un cap de setmana dedicat al món del motor amb diverses activitats per a tots els públics i exposicions de vehicles.

En aquest sentit, la plaça Vint de Maig serà la ubicació d’un espai d’exposicions tant per als concessionaris de vehicles de primera i segona mà, un total de 5, com també per a la demostració de vehicles antics i tuning. En aquesta mateixa zona també s’instal·larà un karting infantil i una simulador de videojocs de carreres.

Alhora, als terrenys ubicats davant de l’Escola Municipal de Música “Espiga d’Or” es celebrarà una exhibició de MotoTerra, el dissabte a les 10 hores, i una exhibició de 4×4, el diumenge també a les 10 hores.

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha manifestat que “el conjunt de totes les actuacions que estem realitzant durant aquestes últimes setmanes conflueixen amb el nostre objectiu de seguir enlairant Deltebre i projectar el nostre municipi des de diferents àmbits i sectors especialitzats, ja sigui el cas del motor que presentem avui, o el gastronòmic, o el turístic, etc”.

En la mateixa línia, el regidor de Seguretat i Mobilitat, i Acció Comercial, Francisco Castro, ha recordat que “amb aquesta primera edició del Deltebre Motor volem dinamitzar l’economia enfocada en aquest sector i, al mateix temps, posar en valor tots els comerços i entitats relacionades amb el motor”.

Totes aquestes activitats estaran realitzades pel Club MotoTerra de Deltebre, el Club de 4×4, l’Associació de Tuning de Deltebre, l’Associació de Motos Clàssiques i el Karting Terres de l’Ebre. Paral·lelament a totes aquestes activitats, cal mencionar que durant tot el cap de setmana es realitzarà, també a la plaça Vint de Maig, un mercat artesanal.

Darreres notícies