Comencen les obres de construcció de la nova rotonda de la carretera TV-3454

21 de novembre de 2017

Aquesta setmana s’han iniciat les obres de la rotonda que ha de permetre millorar la seguretat viària en l’encreuament entre les carreteres TV-3454 i TV-3451. La rotonda, que està executada i finançada pel Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya a partir de les gestions de l’equip de govern amb el conseller Josep Rull, tindrà un cost aproximat d’1 milió d’euros.

Així, entre les seves característiques cal destacar que aquesta rotonda tindrà un diàmetre exterior de 60 metres, la seva calçada anular estarà formada per dos carrils de quatre metres d’amplada i l’illot interior, d’un metre d’amplada, comptarà amb un tram trepitjable pavimentat amb llambordes. Està previst que les obres finalitzin en el marc de la temporada d’estiu.

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha mostrat novament al seu agraïment al conseller Josep Rull atès que “totes les gestions que vam realitzar al seu moment amb el departament de Territori i Sostenibilitat comencen a sorgir a la llum i son imprescindibles per a complir el nostre objectiu d’enlairar Deltebre”. Soler ha explicat que “amb la construcció d’aquesta rotonda posarem fi a un dels encreuament perillosos del municipi, i facilitarem l’accés tant al nucli urbà, com al Camp Nou, com al nucli turístic de Riumar”. De fet, l’alcalde ha recordat que durant la temporada d’estiu aquest encreuament contempla llargues cues d’espera a causa dels semàfors que a hores d’ara regulen el trànsit.

Projecte de rotonda a l’encreuament del carrer Pintor Sorolla          
Paral·lelament, i a partir de les converses entre l’Ajuntament i el departament de Territori i Sostenibilitat, també s’està redactant el projecte de la rotonda de l’encreuament del carrer Pintor Sorolla de la qual que estava previst iniciar les obres de construcció a finals del 2018. Soler ha conclòs que “des del municipi de Deltebre sempre hem demanat la construcció d’aquestes rotondes per millorar la seguretat viària dels encreuaments i no ha estat fins l’arribada del conseller Josep Rull al departament de Territori i Sostenibilitat que aquests projectes reivindicats històricament comencen a ser una realitat tangible”.

Totes aquestes actuacions s’encaminen en l’aposta que l’actual govern municipal de l’Ajuntament de Deltebre realitza per la millora de la imatge de poble.

Els comentaris estan tancats.

X