Deltebre i l’Ametlla de Mar presenten el 18è concurs de fotografia de les Terres de l’Ebre

30 de novembre de 2017

Els ajuntaments de Deltebre i de l’Ametlla de Mar han encetat una nova edició del concurs de fotografia de les Terres de l’Ebre que enguany arriba a la seva majoria d’edat en la 18a edició. Amb aquest esdeveniment, els dos consistoris pretenen posar en valor els atractius turístics les nostres terres, així com el bo i millor de la nostra gastronomia i cultura.

En aquest sentit, la tinenta d’alcalde de Dinamització Econòmica i Enfocament Turístic i Cultural, Anna Giménez, ha manifestat que “amb la convocatòria daquests premis tenim novament l’oportunitat de copsar el nostre territori des d’una vessant artística que ens ajuda en la nostra línia i aposta de difusió dels indrets més rellevants de les nostres terres”.  

Destaca en aquesta edició el nombre de premis, que s’ha elevat a un total de 14 i dividits en 6 categories. Així doncs, hi podrem trobar la categoria Deltebre (tres premis a les millors fotografies realitzades al terme municipal de Deltebre i un premi local a la millor fotografia entre els concursants censats al municipi), la categoria Ametlla de Mar (tres premis a les millors fotografies realitzades al terme municipal de l’Ametlla de Mar i un premi local a la millor fotografia entre els concursants censats al municipi), la categoria Blanc i Negre (a la millor fotografia realitzada en blanc i negre a qualsevol indret de les Terres de l’Ebre), la categoria Creativitat (a la millor fotografia realitzada a qualsevol indret de les Terres de l’Ebre en qualsevol tècnica i/o manipulació digital), la categoria Gastronomia (a la millor fotografia realitzada a qualsevol plat i/o producte gastronòmic típic de Deltebre i/o Ametlla de Mar) i la categoria Activitat Humana (tres premis les millors fotografies amb activitat humana sobre què poden fer els visitants a qualsevol indret de les Terres de l’Ebre).

Amb aquest darrer premi es pretén donar ressò al gran ventall d’activitats d’oci i de lleure que es poden dur a terme a les nostres Terres. Com en els darrers anys, el jurat estarà format per personalitats vinculades al món de la fotografia i de les arts de les Terres de l’Ebre.

Cal recordar que la inscripció en aquest concurs és gratuïta i hi pot participar qualsevol persona, afeccionada o professional. S’admetran un màxim de quatre fotografies per autor que hauran de ser enviades a les respectives oficines de turisme, abans del divendres 16 de febrer de 2018 a les 14h del migdia. L’entrega de premis tindrà lloc el dissabte 3 de març a les 19.00  h a la Biblioteca Delta de l’Ebre (Deltebre) i totes aquelles fotografies premiades seran exposades als dos municipis.

Podeu consultar-ne les bases en el següent enllaç: https://goo.gl/XdY3Hb

Els comentaris estan tancats.

X