ImatgeRodaPremsa

L’Ajuntament i FECOTUR fomenten la compra al comerç local durant la campanya de Nadal

“Aquest Nadal, compra al comerç local”. Aquest és el lema de la campanya que realitzen l’Ajuntament de Deltebre i la Federació de Comerç i Turisme per impulsar les compres nadalenques als diferents establiments comercials del municipi, i així afavorir i dinamitzar l’economia local.

Entre totes les accions que es realitzaran cal destacar que a partir d’aquest divendres es sortejaran diversos premis, valorats en 3.200€, entre totes aquelles persones que facin les seves compres a Deltebre. Així, cada setmana es sortejarà un xec de 50€, els establiments sortejaran obsequis i, al final del nadal, hi haurà un sorteig extraordinari de 300€, 200€, 100€ i 8 premis de 50€.

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha explicat que “des de l’Ajuntament de Deltebre treballem conjuntament amb FECOTUR per aconseguir l’objectiu de dinamitzar l’economia local i revitalitzar el comerç de proximitat”. Soler ha detallat que “tot aquest conjunt d’actuacions ens ajuden a enlairar Deltebre des de les seves diferents vessants”.

Aquest diumenge 3 de desembre es realitzarà el Mercat de Nadal que compta amb unes 30 parades confirmades i que s’allargarà durant tot el dia. A banda del Mercat de Nadal, l’Ajuntament de Deltebre també ha presentat la vintena edició del concurs d’aparadors de Nadal amb la novetat que, enguany, també es premiaran els betlems, tant interiors com exteriors. Alhora, a l’igual que l’any passat, també es guardonarà la millor decoració nadalenca de cases i jardins. Els premis s’atorgaran en funció de l’espectacularitat, l’impacte comercial, la qualitat artística i l’originalitat.

El vicepresident de la Federació de Comerç i Turisme, Ricard Chopo, ha destacat que “totes aquestes actuacions que avui presentem han de servir per a què la ciutadania prengui consciència de la importància de realitzar les compres nadalenques als comerços del municipi”.

Un públic especial
Per a impulsar totes aquestes actuacions, FECOTUR ha presentat un vídeo promocional que es publicarà el proper dilluns a les diferents xarxes socials de l’entitat. Cal destacar que la roda de premsa ha estat seguida en directe pels alumnes de tercer de primària de l’escola de l’Assumpció, el quals estaven realitzant una visita a l’Ajuntament de Deltebre per conèixer el funcionament de l’administració local des de la seva vessant tècnica com política.

Darreres notícies