Deltebre amplia els seus canals de comunicació amb la ciutadania amb Telegram

15 de desembre de 2017

L’Ajuntament de Deltebre segueix en la seva aposta per a facilitar la comunicació entre el propi ajuntament i la ciutadania del municipi. En aquest sentit, si bé al mes de maig es va estrenar el sistema de notificacions WhatsApp, amb més de 1.700 usuaris a hores d’ara, aquesta setmana ha estrenat el canal Telegram.

Aquest nou canal neix amb la finalitat d’informar als veïns i veïnes sobre totes les notícies i activitats de l’Ajuntament de Deltebre. De fet, l’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha destacat que “des de l’arribada al govern municipal estem treballant per modernitzar l’administració i ampliar les diferents eines de comunicació de l’Ajuntament de Deltebre amb els veïns i veïnes per tal que tothom pugui conèixer les diferents actuacions que es realitzen al seu municipi”.

Amb aquest nou canal Telegram (https://t.me/ajdeltebre), l’Ajuntament completa un ampli ventall de sistemes de comunicació amb la ciutadania. Així, més enllà del ja esmentat sistema WhatsApp, també cal citar el canal Youtube, amb les retransmissions en directe dels plenaris i de les rodes de premsa, els corresponents comptes a Facebook, Twitter, Instagram i SnapChat, i una llista de reproducció a l’Spotify amb tots els artistes deltebrencs presents en aquesta plataforma.

Paral·lelament, també s’està treballant amb la renovació de disseny i continguts de l’actual pàgina web de l’Ajuntament de Deltebre per tal de facilitar la usabilitat i navegabilitat dels usuaris a l’hora de cercar la informació.

Els comentaris estan tancats.

check this site out

X