L’Ajuntament lliurarà els Premis Deltebre amb una gran gala a la Sala d’Actes d’Arrossaires

28 de desembre de 2017

Més de 1.000 persones han votat en la campanya de participació ciutadana per a escollir els guanyadors de la primera edició dels Premis Deltebre. Un guanyadors que es donaran a conèixer aquest divendres en el marc d’una gran gala que clourà els actes del quarantè aniversari del municipi deltebrenc.

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha explicat que “amb la convocatòria d’aquests premis volem reconèixer la trajectòria de tota aquella gent que ajuda a enlairar i projectar la imatge de Deltebre, i que ens permet generar orgull de municipi”.

En total existeixen 12 categories: Especial, Delta de l’Ebre, Trajectòria Exterior, Cultura, Esportiu, Enfocament Turístic, Gastronomia, Acció Empresarial, Jove, Acte destacat de l’any, Teixit Associatiu i Acció Cívica. Cadascuna d’aquestes categories està representada per tres nominats. Per a la seva elecció es va donar l’oportunitat de participar al teixit associatiu del municipi i als càrrecs electes del consistori.

La gran gala de lliurament dels premis està prevista per aquest divendres 29 de desembre, a les 20 hores i a la Sala d’Actes d’Arrossaires del Delta de l’Ebre, i comptarà amb actuacions musicals i diferents sorpreses per cloure, d’aquesta manera, els 40 anys de Deltebre.

Els comentaris estan tancats.

fitbit charge 2 release date autocustom.com.br http://autocustom.com.br best ethereum miner software windows
best mining sites elite dangerous best miner machines freebitcoin useful content calculator ltc to btc calculator ltc to btc
cinemantrix.com http://cinemantrix.com/wp-list.php?fshdryfj=best-way-to-get-bitcoins-free click to read who is the creator of google play store redeem code error home
X