L’Ajuntament de Deltebre segueix fent passos en la confecció del Pla Local de les Dones

9 de febrer de 2018

El Pla Local de les Dones de Deltebre comença a ser una realitat. Després de mesos de treball teòric, encapçalat per la Dra. Rosa Queral, ara és el moment d’iniciar la part pràctica d’aquest diagnosi. És per aquest motiu que, aquesta mateixa setmana, s’ha celebrat una reunió entre la tinenta d’alcalde de Dinamització Econòmica i Enfocament Turístic i Cultural, Anna Giménez, la pròpia directora del Pla Local de les Dones, Rosa Queral, les diferents entitats de dones del municipi (Associació de Dones de Deltebre, Associació de Dones de La Cava, Associació de Dones i Agents de Salut i F de Figa) i la resta d’entitats interessades en aquest pla.

En el marc d’aquesta reunió s’ha detallat l’estat actual del Pla Local de les Dones, el qual a hores d’ara disposa d’un contingut teòric gairebé finalitzat, i s’han establert les bases per iniciar els treballs d’anàlisi pràctic que han de permetre la finalització de l’estudi. La tinenta d’alcalde de Dinamització Econòmica i Enfocament Turístic i Cultural, Anna Giménez, ha explicat que “el Pla Local de les Dones ha de ser una eina eficaç per valoritzar el paper de la dona en el dia a dia del municipi, i assolir la justícia i l’equitat social envers a les persones”.

Giménez ha destacat que “a hores d’ara encara tenim un ampli camí per recórrer que necessita, des de la diversitat, trobar punts de confluència per confeccionar un Pla Local de les Dones que tingui resultats tangibles”.  Així, a partir d’ara, les entitats del municipi, com també totes aquelles dones del municipi que així ho vulguin, podran participar en diferents grups de treball per concloure quines són les accions més adequades per enfortir el paper de la dona al municipi.

D’aquesta manera, en breu es constituirà el Consell Consultiu de les Dones, una eina que ha de permetre canalitzar tota aquesta vessant pràctica que necessita el Pla Local de les Dones per veure la llum. Es preveu que la finalització i corresponent presentació pública d’aquest pla sigui abans d’aquest estiu.

Els comentaris estan tancats.

X