Més de 1.300 persones participaran en la Rua del Carnaval de Deltebre

15 de febrer de 2018

La Rua del Carnaval de Deltebre segueix augmentant la seva participació any rere any. Tant és així que, per aquest dissabte, més de 1.300 persones desfilaran pels carrers del municipi entre les 26 comparses que a dia d’avui estan inscrites.

Per a l’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, aquest fet mostra que “estem davant d’un esdeveniment de referència al territori que any rere any agafa més força”. En aquesta línia, Soler ha explicat que “amb aquestes xifres, podem afirmar clarament que el carnaval de Deltebre és el carnaval del Delta de l’Ebre”. De fet, aquest és el primer any que participa una comparsa d’un municipi veí i es treballarà en aquesta línia per tal que en els propers anys puguin participar més comparses de municipis propers.

Enguany, enlloc de tres premis, hi haurà sis guardons: premi Rua 2018 (300€), premi a la comparsa més “xaladora” (150€), premi a la millor coreografia (150€), premi a la millor disfressa (150€), premi a la millor carrossa (150€) i premi a la comparsa més original (150€). El jurat que atorgarà la puntuació a les diferents comparses, tal com ja va succeir l’any passat, serà de fora del municipi.

Està previst que la Rua comenci a les 17 hores a la cruïlla entre l’avinguda Assumpció i el carrer Robert Graupera, i finalitzi el seu recorregut, a partir de les 18.15 hores, a la plaça Vint de Maig on es continuarà la festa amb les corresponents presentacions de les compares, el lliurament de premis i música.

Els comentaris estan tancats.

hudsonvalleyweather.com weight loss plan with exercise bike you can try these out excess skin removal cost after weight loss uk most effective weight loss supplement in south africa

X