L’Associació de Veïns del Barracot recupera el seu regnat al Carnaval de Deltebre

17 de febrer de 2018

Tal com marcaven les previsions a partir de les inscripcions, la Rua del Carnaval de Deltebre ha estat un èxit de participació i de convocatòria. Així, un any més, els carrers del municipi s’han vestit de llum i de color no només amb les comparses i els participants, sinó també amb tota la ciutadania que ha sortit al carrer per veure la desfilada.

Vist la gran convocatòria, l’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha remarcat que “enguany hem tornat a realitzar el millor carnaval de tot el territori”. Així, l’alcalde ha explicat que “la gent de Deltebre, quan ens ho proposem, som invencibles i per aquest motiu, avui, no només hem enlairat Deltebre, sinó que també hem generat orgull de pertinença”.

Els guanyadors
Enguany el primer premi ha estat per l’Associació de Veïns del Barracot amb una comparsa de més de 60 persones que recreava un entorn fantasiós de l’antiga civilització Maia. D’aquesta manera, els veïns i veïnes del Barracot, guanyadors de la primera edició del carnaval, recuperen aquest any el regnat del Carnaval de Deltebre després que el darrer any el primer premi sigues per l’Associació de Riumar.

Tanmateix, i com a novetat, en la present edició del Carnaval, enlloc de tres premis, s’han atorgat sis en diferents categories. D’aquesta manera, el premi a la Millor Carrossa ha estat per l’AMPA Bressol Hortet la qual, en diferents vagons individuals connectats entre ells, ha tornar a posar en funcionament el Carrilet de La Cava pels carrers del municipi.

El premi a la Comparsa Més Original ha estat per la Unió Deportiva Jesús i Maria, amb la carrossa anomenada The Winners. Una comparsa que recreava guanyadors de diferents modalitats esportives com és el cas del futbol, pàdel, motociclisme com un mim.

El premi a la Comparsa amb Més Xalera ha estat pel Delta Sporting Club, una associació que ha retransmès una cursa de Moto GP en directe que, tot i començar de manera ordenada, s’ha anat embolicant a causa de la poca traça dels seus conductors.

El premi a la Comparsa amb Millor Coreografia ha estat pel Club Terres de Ball, la qual ha dibuixat un ambient canadenc on no ha faltat l’hoquei gel amb les seves corresponents animadores i animadors que anaven vestits amb la bandera canadenca.

Finalment, el premi a la Millor Disfressa ha estat per una colla d’amics. En aquest cas, els guanyadors han estat la “Colla d’Amics Wonderland” que han plasmat el món d’Alicia amb totes les seves animacions i personatges característics.

Els comentaris estan tancats.

hudsonvalleyweather.com look here

X