El sector turístic, protagonista del nou curs de formació de l’Ajuntament de Deltebre

17 de febrer de 2018

L’Ajuntament de Deltebre, conjuntament amb IDFO, ha posat en marxa un nou curs de formació relacionat amb el sector turístic. En aquest cas, el curs que posa èmfasi en el desenvolupament de productes turístics, té una durada de 30 hores i es cursarà a una de les sales de formació de la Biblioteca Delta de l’Ebre.

En total, el curs compta amb 15 inscrits, 10 dels quals formen part d’una empresa turística del municipi. Per a la tinenta d’alcalde de Dinamització Econòmica i Enfocament Turístic i Cultural, Anna Giménez, l’impuls d’aquestes activitats de formació “són una eina clau per ajudar en la professionalització del sector turístic i seguir treballant en la línia d’enfortir un sector que cada vegada ha de disposar de més rellevància en l’economia del municipi”.

D’aquesta manera, l’objectiu del curs és el de facilitar la creació de productes i serveis turístics atenent a les característiques territorials i variables socioeconòmiques del municipi deltebrenc. La regidora d’Hisenda, Transparència i Atenció a les Persones, Lluïsa Ventura, ha destacat en el marc de la presentació del curs que “seguirem treballant per oferir noves possibilitats de formació a la ciutadania relacionades en diferents sectors amb la finalitat que puguin ampliar els seus coneixements o bé iniciar-se en un nou àmbit per a desenvolupar-se professionalment”.

Aquest curs s’emmarca amb la nova oferta formativa que impulsa l’Ajuntament de Deltebre i també amb la clara aposta de l’equip de govern per dinamitzar el sector turístic i, paral·lelament, l’economia del municipi. Està previst que en breu es puguin presentar nous cursos que caminin en aquesta mateixa línia o bé que impliquin a diferents sectors com és el cas del taller de xarxes socials dirigit a la gent gran que s’ha anunciat recentment.  

Els comentaris estan tancats.

sample meal plan to gain muscle and lose fat meal to muscle and fat best weight loss pills adipex gym workout lose belly fat http://hudsonvalleyweather.com/wp-list.php?idzgbl=how-to-take-apple-cider-vinegar-capsules-for-weight-loss

X