L’Ajuntament redueix la ràtio d’endeutament fins al 40,49%, el seu mínim històric

6 de març de 2018

L’equip de govern de l’Ajuntament de Deltebre segueix treballant per millorar la situació econòmica del consistori. En aquest sentit, les dades econòmiques del darrer exercici pressupostari, el 2017, contemplen que la ràtio d’endeutament, en data 31 de desembre, es situa al 40,49%, 4.769.120,70€, un mínim històric en la gestió del propi ajuntament i que rebaixa amb un 12% el mínim ja aconseguit l’any anterior.

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha destacat que “treballem amb l’objectiu de millorar la solvència de les finances municipals, deixar un ajuntament molt menys endeutat dels que ens vam trobar quan vam entrar i seguir realitzant aquelles actuacions necessàries per donar compliment al programa de mandat i a les inversions previstes”.

Al mateix temps, l’Ajuntament ha tancat l’exercici 2017 amb un romanent de tresoreria positiu de 4.519.245,17€. És a dir, més de 1.100.000€ respecte l’any anterior i més de 1.500.000€ respecte l’any 2015. L’estalvi net es situa en un percentatge del 20%, de manera que amb totes aquestes dades, conjuntament amb el compliment de la regla de la despesa, l’Ajuntament de Deltebre compleix amb tots els indicadors de solvència.

Totes aquestes xifres positives tenen la seva concreció amb el termini de pagament a proveïdors. El qual, si bé aquest presentava un període mig de pagament de 18 dies durant l’any 2015, de 3.84 dies el 2016, el darrer any 2017 es va agilitzar fins als 1,23 dies de mitjana des de l’aprovació de la factura. També un altre mínim històric.

Suport a la vaga feminista
El plenari del mes de març també ha estat marcat per l’aprovació de la moció d’UGT en relació amb la vaga feminista convocada per aquest dijous 8 de març. Una moció que ha estat presentada pel grup del Partit Demòcrata de Deltebre i que també s’ha aprovat, a banda dels propis vots del PDeCAT, amb els vots a favor d’ERC, CE-Socialistes i l’abstenció de la CUP.

Així, amb l’aprovació d’aquesta moció, l’Ajuntament de Deltebre dóna suport a la vaga laboral convocada per CCOO i UGT de 2 hores per torn per al dia 8 de març, i al mateix temps, es suma a les concentracions previstes per al mateix dia, a les 12 hores, a les places i portes dels ajuntaments. Entre altres punts, aquesta moció també fomenta la realització de Plans d’Igualtat en les empreses com a veritable eina per a garantir la igualtat d’oportunitats entre homes i dones. De fet, l’Ajuntament de Deltebre està treballant en amb el seu propi Pla d’Igualtat.

Els comentaris estan tancats.

autocustom.com.br view it autocustom.com.br http://autocustom.com.br
visit this web-site gekkoscience 2pac compac usb stick bitcoin miner 15ghs market4.ir/index.php ethereum rig for sale in india http://market4.ir/index.php?hnhjkl=radeon-r9-290x-bitcoin-mining
find out more vertcoin mining gpu bitcoin mining hardware bitcoin wiki free btc miner 2018 see
X