L’Ajuntament de Deltebre enceta el cicle de gastronomia 2018 amb les jornades de la Tellerina

7 de març de 2018

El mercat de La Cava ha estat l’escenari de presentació de les noves Jornades Gastronòmiques de la Tellerina. Amb aquestes, es pretén donar èmfasi a un dels productes més exquisits del territori, així com dinamitzar l’economia del municipi. Al mateix temps, aquestes jornades són el punt de sortida a una sèrie d’esdeveniments gastronòmics, com és el cas de la fira gastronòmica Mescla, la segona edició del Volta i Tapa’t o bé les properes jornades del musclo, l’ànec i l’arròs.

El regidor de Seguretat i Mobilitat, Acció Comercial i Fires, Francisco Castro, ha destacat que “aquestes jornades són una oportunitat per a realçar un dels tresors culinaris de l’oferta gastronòmica del Delta de l’Ebre”. Castro ha afegit que “aquestes accions han de permetre dinamitzar l’economia del municipi i, en especial, dels diferents establiments que participen en les jornades”.

En aquesta edició, i sota el lema “Boig per tu”, hi participen 14 establiments (Mas de Nuri i Restaurant Nuri, L’embarcador XXI, Xiringuito del Port, Tramuntano, Delta Hotel, Cafè Clàssic, Casa Nicanor, Sushi MC, Les Dunes, Pas de Buda, Mas Prades, Hotel Rull, Tasca 3 Cantons i Criscar) que, fins al proper 25 de març, oferiran diverses propostes culinàries que oscil·len entre els 4 € i 35 €.

Podeu consultar els diferents menús en aquest enllaç.

Els comentaris estan tancats.

full article bitcoin mining companies on blockchain more bonuses
que es ser un minero bitcoin buy doge with skrill http://cinemantrix.com/wp-list.php try this web-site cinemantrix.com/wp-list.php
X