L’ocupació turística fregarà el 85% a Deltebre durant aquesta Setmana Santa

27 de març de 2018

Les dades indiquen que, aquesta Setmana Santa, Deltebre es seguirà consolidant com a destí turístic. Així, durant aquests dies es preveu que l’ocupació arribi gairebé, de mitjana, al 85% als diferents hotels i pensions, cases rurals, habitatges turístics, xalets i també a l’alberg de la Generalitat de Catalunya.

A partir d’aquestes previsions, l’Ajuntament de Deltebre ha reforçat el servei al Punt d’Informació Turística ubicat al Consell de Riumar, el qual, amb tres treballadors, estarà obert tots els matins de la setmana, de 10h a 14h, i s’intensificarà del 28 de març a l’1 d’abril, també amb servei per la tarda, de 16h a 19h. Alhora, també s’ha estat treballant aquestes darreres setmanes per posar a punt la imatge del nucli turístic.

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha recordat “la clara aposta que realitza l’equip de govern per enfocar el municipi al turisme i generar noves oportunitats per a dinamitzar l’economia local amb aquest sector”. D’aquesta manera, l’alcalde ha recordat “el canvi d’imatge que ha sofert Riumar des de l’entrada de l’actual equip de govern a l’Ajuntament de Deltebre”.

Així, l’alcalde ha posat en valor els treballs per a finalitzar les obres del nucli de Riumar, les noves passarel·les d’accés a la platja, les quals ja estan quasi bé finalitzades, la recuperació del Punt d’Informació Turística i de la Bandera Blava, el servei de manteniment i neteja anual, i el catàleg d’actes d’estiu. Al mateix temps, per aquest temporada estiuenca, es preveu que s’intensifiquin les tasques de neteja de la platja de Riumar, de la Bassa de l’Arena i del Fangar, així com també es millori el servei de recollida d’escombraries del propi nucli.

Cal destacar que, a causa de la Setmana Santa, les obres de finalització del nucli de Riumar estaran parades, malgrat que es disposa d’una brigada d’urgència per si hi ha alguna incidència.

Els comentaris estan tancats.

X