DeltaFira i Mescla tornen el cap de setmana del 18 al 20 de maig

2 de maig de 2018

El municipi de Deltebre viurà una nova edició de DeltaFira i de Mescla, la mostra de Gastronomia, Paisatge i Turisme de les Terres de l’Ebre, entre el 18 i 20 de maig. Tres dies d’activitat frenètica amb la qual el municipi celebrarà els 41 anys de la seva segregació amb actes pensats per a tota la ciutadania.

Com ja va sent habitual, i des de la seva recuperació per part de l’actual equip de govern, Deltafira estarà dividida en cinc eixos diferents: el gastronòmic amb la mostra Mescla, el comercial, el cultural, el lúdic i l’institucional. En aquest sentit, l’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha detallat que “seguim treballant per oferir un model de fira que generi orgull entre la ciutadania del municipi i que ens permeti projectar la marca de Deltebre a arreu del territori mostra el bo i millor de la nostra cuina i paisatge”.

Tot i que les novetats de la fira es presentaran durant els propers dies, enguany també es comptarà amb la Nit de Mescla, un sopar elaborat pel xef del restaurant Les Moles, Jeroni Castell, el qual està guardonat amb una estrella Michelin. El sopar, el qual compta amb 23 degustacions i maridatge de vins del territori, té un preu de 50€. Els tiquets es podran adquirir en breu al portal web de l’Ajuntament de Deltebre, o bé al propi Ajuntament de Deltebre, entre setmana, i al Consell de Riumar, en cap de setmana.

Igual com l’any anterior, tots els actes s’ubicaran a la Plaça Vint de Maig i al recinte firal amb dues grans carpes per tal de concentrar l’activitat en un mateix espai i facilitar que la ciutadania pugui visitar DeltaFira i Mescla sense haver de desplaçar-se.

Els comentaris estan tancats.

feathercoin mining pool why not try these out click now you make money mining bitcoins
http://market4.ir market4.ir http://market4.ir read this
http://cinemantrix.com cinemantrix.com
X