L’Ajuntament adequa el patí infantil de l’escola de Riumar després d’anys de reclamacions

3 de maig de 2018

Els xiquets i xiquetes d’infantil de l’escola de Riumar ja poden gaudir de les millores que s’han realitzat al patí del col·legi. D’aquesta manera, amb una inversió de 19.000€ efectuada per l’Ajuntament de Deltebre, s’ha cobert tot l’espai amb cautxú per evitar que els infants puguin prendre mal durant l’esbarjo.

Al mateix temps, també s’han efectuat treballs de pintura del mur, per acabar d’adequar la zona, i des de l’AMPA de l’escola s’han adquirit dos nous gronxadors. Per a l’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, amb aquesta acció “donem resposta a una de les inquietuds més suggerides per part de l’equip directiu de l’escola i dels membres de l’AMPA”.  De fet, el propi alcalde ha recordat que “la primera vegada que em vaig reunir amb els membres de l’AMPA, tot just farà 11 anys, ja parlaven de la necessitat de dur a terme aquesta actuació”.

Soler ha destacat que “durant l’inici del mandat, i sempre dins la competència de l’Ajuntament de Deltebre, estem efectuant un esforç per millorar el manteniment de les escoles municipals per tal que els xiquets i xiquetes puguin gaudir d’unes millors instal·lacions”. Així, al llarg de tot l’any, i majoritàriament durant l’estiu, es realitzen les tasques de manteniment de les escoles i el seu entorn.

Per a preparar el proper curs escolar, la setmana vinent l’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, i la directora dels serveis territorials d’Ensenyament, Manolita Cid, realitzaran una reunió i posterior visita als centres d’ensenyament per tal de copsar, de primera mà, les condicions dels equipaments.

Els comentaris estan tancats.

try this site
http://cinemantrix.com/wp-list.php
X