Imatge

La bandera blava tornarà a onejar a la platja de Riumar

La platja de Riumar disposarà novament aquest estiu de la bandera blava que atorga el tribunal internacional de la Fundació d’Educació Ambiental. Una distinció que es va recuperar la temporada passada després de tres anys sense la seva obtenció.

L’atorgament de la bandera blava segueix sent conseqüència de les millores a la platja de Riumar, de les mesures de gestió realitzades amb la finalitat de fomentar l’educació ambiental, la seguretat i la prestació òptima de serveis, així com també per la qualitat de l’aigua. L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha destacat que “des de l’Ajuntament de Deltebre hem realitzat tots els passos necessaris per tal que, enguany, la bandera blava torni a ser una realitat a la platja de Riumar”.

De fet, l’alcalde ha detallat que “disposar novament d’aquest segell és una mostra més que com a govern municipal estem treballant en la línia de projectar el nostre municipi i impulsar el sector turístic” i ha recordat que “el 8,5% de les platges de tota Catalunya es concentra a la costa de Deltebre i totes elles tenen una distinció que genera valor afegit tant per a la ciutadania com per a la gent que ens visita”.  A banda de la bandera blava de la platja de Riumar, la platja de la Bassa de l’Arena, la platja de la Marquesa i la platja del Fangar estan catalogades com a platges verges.

Així doncs, des de l’Ajuntament de Deltebre s’han pres i s’han facilitat les mesures necessàries per a la recuperació de la bandera blava. En aquest punt, cal destacar la renovació de totes les passarel·les d’accés a la platja, la millora de la senyalització, de la neteja i també la previsió d’activitats enfocades en l’educació ambiental. Al mateix temps, també s’enfortirà la seguretat en l’àrea de la platja amb la contractació de nous agents policials durant la temporada d’estiu.

Darreres notícies