Deltebre projectarà la seva marca turística al casc de Marc Alcoba, pilot de motociclisme de les Terres de l’Ebre

5 de juny de 2018

L’Ajuntament de Deltebre i el pilot de motociclisme de les Terres de l’Ebre, Marc Alcoba, han segellat un acord de col·laboració per tal que el pilot llueixi al seu casc la marca turística de “Deltebre, atracció natural” mentre aquest recorre els circuits de la competició de FIM Moto2, l’avantsala del mundial de MOTOGP.

Aquest acord s’ha escenificat aquest matí en una roda de premsa tot just abans que, aquest cap de setmana, Marc Alcoba ja llueixi la marca turística de Deltebre al seu casc en la prova que es celebrarà al circuit de Montmeló. Per a l’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, aquesta col·laboració “s’emmarca en la línia de promoció que realitza el municipi de Deltebre des de diferents àmbits i ens ha de facilitar la projecció del nostre municipi i dels seus atractius turístics des d’una competició esportiva de primer nivell”.

Així, a banda de la promoció que es realitza a les fires i dels propis esdeveniments multitudinaris en projecció turística que s’organitzen a Deltebre, aquesta vegada es presenta una col·laboració en un esportista de les Terres de l’Ebre que durà el nom de Deltebre als diferents circuits que participarà: Montmeló, Motorland d’Aragó, Jérez, Albacete i, finalment, al circuit Ricardo Tormo. Totes aquestes carreres es retransmeten en directe pel canal MotoGP de Movistar +.

Una jove promesa del motociclisme
Marc Alcoba és l’únic pilot de la província de Tarragona que participa a l’europeu FIM Moto2 i, en el cas que algun dels companys d’equip del Mundial de Moto2, on actualment participen pilots de la categoria d’Àlex Márquez o Joan Mir, es lesioni serà ell qui podrà substituir-lo de manera que la projecció de Deltebre tindria presència en un esdeveniment que aplega a milions de seguidors a arreu del món.

El pilot Marc Alcoba ha donat les gràcies pel suport rebut per l’Ajuntament de Deltebre i ha manifestat que “seguirà treballant per arribar el més lluny possible en la competició i en la seva carrera professional”, la qual tot just comença ara.  De fet, Alcoba, fill d’Alcanar i de només 17 anys, és campió d’Espanya de Moto 3, bicampió de l’edició europea de la Copa Honda CBR-R 250cc i campió de Catalunya del campionat Mediterrani 250cc. A banda, la temporada passada, va ser tercer classificat de la competició SuperStok 600cc en la qual enguany també competeix conjuntament amb la de FIM Moto2.  

En aquesta roda de premsa també hi ha participat el president del Consell Esportiu del Montsià, Ivan Romeu. Romeu ha posat en valor “la tasca que està realitzant el jove pilot i la promoció que realitza de la pròpia comarca del Montsià, i de tot el territori, a partir dels triomfs que any rere any assoleix i dels valors que mostra tant dins com fora de la pista”.

Els comentaris estan tancats.

X