La Pegatina, Pepet i Marieta, Montse Castellà i Quico el Cèlio, el Noi i el Mut de Ferreries protagonitzaran els concerts d’estiu a Deltebre

6 de juny de 2018

La música, la cultura, la gastronomia, l’oci i l’esport seran les estrelles de l’estiu a Deltebre. Així, l’equip de govern ha presentat un catàleg d’actes per aquesta temporada estiuenca que, sota el nom de “Deltebre fa estiu”, enumera tots els esdeveniments que es realitzaran al municipi ja siguin organitzats directament pel propi Ajuntament de Deltebre o bé pel conjunt del teixit associatiu.

En total, hi ha programats al voltant d’una cinquantena d’esdeveniments, amb els seus corresponents actes. L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha explicat que “el gran nombre d’activitats que es realitzaran aquest estiu és la mostra més tangible que Deltebre s’enlaira i projecta la seva marca i la seva capitalitat amb força a arreu del territori”. De fet, l’alcalde ha detallat que “alguns dels actes que es realitzaran no només tenen rellevància a nivell del territori, sinó també a nivell nacional, estatal i internacional”.

Enguany la gran novetat és el concert que oferiran La Pegatina i Pepet i Marieta en el marc de les Festes Majors de Deltebre. Les entrades, a un cost de 8€, es podran comprar en breu per internet. Tot i això, els concerts de l’estiu també duran el nom de Montse Castellà, la qual presentarà el seu nou disc, Quico el Cèlio, el Noi i el Mut de Ferreries, amb el seu espectacle “25 anys amb el 4L” i Èric Vinaixa, entre d’altres.

L’estiu també estarà marcat pel Festival Deltebre Dansa, del qual en breu es donaran a conèixer les seves novetats, per la nit d’òpera a la platja, la qual aplega a més de 300 persones cada estiu, així com també per les festes majors i populars que es realitzaran al municipi durant els propers mesos i que ajuden a enfortir la cohesió ciutadana.

La tinent d’alcalde de Dinamització Econòmica i Enfocament Turístic i Cultural, Anna Giménez, ha explicat que “l’oferta d’esdeveniments que presentem no només ens ajuda a reforçar el nostre paisatge, la nostra cultura i el nostre producte, sinó que també formen recreen l’essència i tradició del Delta de l’Ebre”. De fet, les Festes de l’Arròs tornaran a tenir un paper rellevant en el calendari d’actes d’estiu.

La gastronomia també serà protagonista amb les jornades gastronòmiques del musclo, les quals tindran la seva pròpia diada, les jornades gastronòmiques de l’arròs i el cap de setmana de Food Trucks. I, evidentment, l’esport en gran part de les seves modalitats: a la platja, aquàtiques, exhibicions, competicions, etc.

El catàleg d’actes d’estiu ja es pot consultar a la pàgina web de l’Ajuntament de Deltebre i en breu es rebrà a totes les cases del municipi. Alhora, també estarà disponible en castellà, anglès, francès i alemany.

Els comentaris estan tancats.

X