Un centenar de famílies es beneficien de la primera tongada d’ajuts als tributs locals

13 de juny de 2018

L’Ajuntament de Deltebre segueix consolidant la seva aposta per les polítiques socials i per ajudar a les persones més desafavorides. En aquest sentit, en la darrera Junta de Govern Local s’ha aprovat la primera tongada dels ajuts als tributs locals els quals beneficiaran a 99 famílies del municipi. En total, la quantitat econòmica concedida ascendeix a 20.334,48€.

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha explicat que “som el primer govern municipal de Deltebre que crea uns ajuts destinats a les persones amb menys recursos”. De fet, l’alcalde ha recordat que “des de l’arribada al govern municipal hem incrementat la partida en polítiques socials en un 130%, hem creat noves ajudes i hem dotat al municipi de més i millors equipaments socials”.

Les ajudes aprovades fan referència a les sol·licituds de l’IBI, la taxa d’escombraries i l’impost de circulació. La resta d’ajudes, com són la participació en activitats extraescolars, l’Impost sobre l’increment dels terrenys de naturalesa urbana, les Contribucions Especials, per assistència a l’Escola Bressol, per a l’Impost sobre Construccions, Instal·lacions i Obres i per a la Taxa per serveis urbanístics, encara es poden sol·licitar fins al 31 d’octubre.

A banda, l’Ajuntament de Deltebre també disposa d’una línia d’ajuts d’urgència social i d’ajuts a la tarifa social de l’aigua que es poden sol·licitar fins al 31 de desembre.

Reforç de l’aposta per les polítiques socials amb l’Obra Social “la Caixa”       
Aquesta setmana s’ha presentat un acord de col·laboració amb L’Obra Social “la Caixa” per a seguir enfortint les accions socials. Aquest acord, amb una dotació econòmica de 6.000€, servirà, per una banda, per reforçar la dotació econòmica destinada als ajuts socials i, per altra banda, complementar els recursos destinats a les famílies del municipi que més ho necessiten per tal de poder cobrir les necessitats bàsiques com són el cas, per exemple, dels productes bàsics de neteja i higiene personal tant d’adults com de nadons.

Des de l’Obra Social “la Caixa” és segueix treballant i donant suport en totes aquelles iniciatives que ajuden a fomentar la justícia social entre la ciutadania i facilitar l’ajuda a les persones amb menys recursos.

Els comentaris estan tancats.

X