WhatsApp Image 2018-06-19 at 16.45.35

L’Ajuntament i el Festival Deltebre Dansa presenten la programació de l’edició 2018

El Festival Deltebre Dansa i l’Ajuntament de Deltebre han presentat aquest matí la programació del Festival Deltebre Dansa 2018. La 14a edició d’aquest esdeveniment internacional inclourà més de 40 espectacles de disciplines contemporànies i moltes novetats.

Inici de la venda d’entrades. Ja estan a la venda les entrades del Festival Deltebre Dansa 2018. Una programació artística que compta amb la presència de més de 80 artistes internacionals, que actuaran a Deltebre entre el 16 i el 29 de juliol.

Circuit “Deltebre, atracció natural”. Amb la col·laboració de l’Ajuntament de Deltebre, per al dissabte 21 de juliol el Festival presenta un circuit que marida arts escèniques amb paisatges singulars de Deltebre. Una ruta de 8 espectacles de disciplines variades i artistes internacionals que tindrà per colofó una festa DJ a Riumar.

Espectacle Go Figure Out Yourself de Wim Vandekeybus. Deltebre Dansa acollirà l’estrena nacional del nou espectacle de Wim Vandekeybus, Go Figure Out Yourself, una de les obres més esperades en el panorama internacional de les arts escèniques. Es podrà veure a Deltebre, el 21 de juliol, en el marc del Circuit “Deltebre, atracció natural”.

IV Nit Solidària i del Circ. Una iniciativa del Festival Deltebre Dansa on el circ contemporani i la solidaritat es donen la mà. Dansa acrobàtica, diàbolo, corda, contact ball, clown i roda Cyr de la mà d’algunes de les noves veus creatives del circ contemporani internacional. Un circ tan divers i amb tantes personalitats com les dels seus creadors, que aquest any presentarà la pallassa Pepa Plana.

Un any més, i en el marc d’aquesta nit dedicada al circ, es realitzarà una recollida solidària d’aliments i altres productes de primera necessitat, a partir de les 20 h, que es repartiran entre les persones del municipi que més ho necessitin. Aquesta iniciativa compta amb la participació de Creu Roja de Deltebre i les Càrites Parroquials de La Cava i de Jesús i Maria.

Obertes les preinscripcions als cursos d’iniciació. Ritme urbà, dansa contemporània per a nens, dansa contemporània per a adults, Bollywood per a adults i circ contemporani, són els 5 tallers d’iniciació que tindran lloc aquest juliol a Deltebre. Una oferta gratuïta que permet iniciar-se en diverses disciplines contemporànies de la mà de reconeguts coreògrafs internacionals.

Arriben els Food Trucks al Festival Deltebre Dansa. El Festival renova el seu concepte d’street food i proposa una experiència gastronòmica informal, sorprenent i de qualitat amb una concentració de Food Trucks, on, abans i després dels espectacles, es podran assaborir deliciosos menjars al costat del riu i de la Carpa Deltebre Dansa. A més, l’oferta anirà variant durant les dues setmanes del Festival. Gastronomia i arts escèniques al Festival Deltebre Dansa!

Tot això i molt més a la 14a edició del Festival Deltebre Dansa, del 16 al 29 de juliol.

Darreres notícies