L’Ajuntament de Deltebre duplica la partida de Mobilitat Urbana i Imatge de Poble per a millorar la senyalització i eliminar barreres arquitectòniques

26 de juny de 2018

La sessió plenària del mes de juliol de l’Ajuntament de Deltebre ha acordat enfortir la partida de Mobilitat Urbana i Imatge de Poble, en quasi 140.000€, per realitzar un pla de xoc per a la millora de la senyalització, la eliminació de les barreres arquitectòniques i l’adequació de les vies públiques abans de final d’any. De fet, aquestes millores ja s’han començat a executar al Barracot on des d’aquesta setmana ja hi ha operaris de l’Ajuntament de Deltebre treballant per a millorar aquests aspectes, i gràcies a l’augment de partida es seguiran realitzant en altres àmbits del municipi.

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha explicat que “com a govern municipal seguim treballant per enfortir la imatge de poble del municipi i realitzar totes aquelles actuacions que ens ajudin a caminar en aquesta línia de millora”. En tot cas, Soler ha destacat que “aquest augment de la partida en permetrà començar a eliminar les barreres arquitectòniques que actualment hi ha al municipi, repintar els passos zebra i millorar la senyalització”.

La sessió plenària també ha aprovat el Reglament de Participació Ciutadana i el Reglament de Voluntariat. Ara, la ciutadania podrà realitzar les seves aportacions als reglaments mitjançant un procés de participació ciutadana a través de la pàgina web de l’Ajuntament de Deltebre www.deltebre.cat.

Amb l’aprovació d’aquestes reglaments, es dona compliment al compromís del govern municipal de desenvolupar durant el mandat els reglaments corresponents a la Sindicatura de Greuges, al de Participació Ciutadana i al de Voluntariat.

Els comentaris estan tancats.

X