Deltebre reforçarà la seguretat ciutadana durant aquesta temporada d’estiu

27 de juny de 2018

L’arribada de la temporada de calor suposa un increment d’habitants al municipi de Deltebre i, per aquest motiu, des de l’Ajuntament de Deltebre es reforçarà el cos de la policia local, amb cinc nous agents i noves eines, per enfortir la seguretat ciutadana i facilitar la mobilitat per dins del casc urbà.

Així, entre les novetats, destaca la nova patrulla de la policia local que es desplaçarà amb bicicleta per Riumar amb l’objectiu d’apropar els cossos de seguretat a la ciutadania i fomentar el respecte pel medi ambient. En total, s’han adquirit dues bicicletes que han estat patrocinades per una empresa local, Unitik.

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha explicat que “la temporada d’estiu ens obliga a augmentar la presència policial al nucli de Riumar i al municipi de Deltebre per tal de reforçar la seguretat ciutadana i, al mateix temps, donar resposta a les necessitats del servei que es generen durant l’estiu”. Per aquest motiu, l’Ajuntament de Deltebre té previst incorporar cinc nous agents que estaran operatius fins a finals del mes de setembre.

De fet, la policia local estarà present al Consell de Riumar de manera que la ciutadania podrà presentar les seves denúncies i suggeriments també a Riumar. L’alcalde ha explicat que “des de la nostra arribada al govern municipal no només treballem per a millorar Riumar a partir de nous equipaments i l’adequació de vies públiques, sinó també oferint un millor servei tant als turistes com als veïns i veïnes”.

Instal·lació d’un radar pedagògic
Durant la temporada estiuenca també s’estrenarà a Deltebre un radar pedagògic per tal d’informar als conductors de la velocitat amb la qual circulen per un tram determinat. El regidor de Seguretat i Mobilitat, Francisco Castro, ha explicat que “amb l’adquisició del radar pedagògic volem conscienciar als conductors per a què no superin els límits de velocitat establerts sense haver de recaure amb una sanció econòmica”.

De manera puntual, durant els propers mesos també es realitzaran controls de sonometria per tal d’evitar els sorolls molestos causats per les motocicletes. A la vegada, també es seguiran implementant les ordenances de policia i bon govern per tal de fomentar la bona convivència entre els veïns i veïnes.

Els comentaris estan tancats.

X