20180629_203520

Riumar estrena la Bandera Blava amb un nou Parc Infantil i una renovada zona de pícnic

Si bé ja fa uns dies que es coneix que a Riumar tornarà a onejar la bandera blava a partir de les millores realitzades a la platja, no ha estat fins aquest cap de setmana que s’ha realitzat l’acte d’hissada de la bandera. Enguany, la hissada ha estat a càrrec del gerent de Ports de la Generalitat de Catalunya, Joan Pere Gómez, conjuntament amb l’alcalde de Deltebre, Lluís Soler.

La hissada de la bandera blava ha estat acompanyada de diferents novetats que ajuden a impulsar també el nucli de Riumar. Aquest és el cas d’un nou parc infantil, destinat als menuts i menudes d’1 a 4 anys, i de la renovada zona de pícnic amb la instal·lació d’una pèrgola per evitar els rajos de sol i la corresponent adequació de les taules. Alhora, també s’han restaurat els mirador de la platja de Riumar i el mirador de la desembocadura.

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha explicat que “avui Riumar tornar a estar d’enhorabona no només per la presència novament de la bandera blava, recuperada l’any passat després de tres anys sense onejar, sinó també per l’estrena i millora de nous equipaments que ens ajuden a materialitzar l’aposta concreta que fem per Riumar i per dinamitzar l’economia del municipi”.

De fet, Soler ha volgut remarcar que “mai el nucli de Riumar havia tingut tanta acció pública com ara i aquesta dada és una mostra més de l’èmfasi que el govern municipal realitza per impulsar aquest nucli turístic”. Així, l’alcalde ha recordat part de les actuacions realitzades en aquests darrers anys: la renovació de les passarel·les, les obres de finalització, l’obertura del Consell de Riumar, la recuperació de la bandera blava, etc.

Tal com s’ha explicat anteriorment, la hissada de la bandera blava i l’inaugurador del Parc Infantil ha estat el gerent de Ports de la Generalitat de Catalunya, Joan Pere Gómez, el qual ha explicat que en breu es donarà a conèixer el projecte d’ampliació del port de Deltebre, l’únic port fluvial de tota Catalunya, que han estat treballant aquests darrers mesos. Tant l’alcalde com el gerent de Ports han coincidit en destacar la rellevància d’aquest projecte per al futur de Riumar i per al desenvolupament de l’economia del municipi.

Darreres notícies