Comença el compte enrere per al Festival Deltebre Dansa 2018

10 de juliol de 2018

Del 16 al 29 de juliol, Deltebre acollirà la 14a edició del Festival Deltebre Dansa, amb una programació artística que inclourà més de 40 espectacles de dansa i circ contemporanis i moltes novetats.

Un any més, el Festival Deltebre Dansa es reinventa per oferir noves propostes artístiques d’avantguarda, de màxima qualitat, de disciplines variades i amb artistes de tot el món. Entre algunes de les principals novetats, cal destacar el Circuit “Deltebre, atracció natural”. Aquesta iniciativa, que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Deltebre, es presenta en format de ruta de vuit espectacles que tindran lloc entre Deltebre i el nucli de Riumar, creant una experiència singular que fusiona les arts escèniques i el patrimoni natural únic del Delta de l’Ebre.

Amb shows sorprenents, batalles, improvisació i una sessió DJ en directe, SOUL TRAIN DELTEBRE serà un dels altres noms més repetits aquest 2018, sent el primer espai de dansa urbana del Festival Deltebre Dansa. I no podia faltar el que s’ha convertit ja en un dels clàssics, La Nit Solidària i del Circ, una iniciativa del Festival per la qual el circ contemporani i la solidaritat es donen de la mà. A més, durant les dues setmanes, es podrà gaudir d’una renovada oferta gastronòmica amb la concentració de Food Trucks que hi haurà al recinte del Festival, al Parc del Riu de Deltebre. Les entrades estan disponibles des del passat 19 de juny i es poden adquirir a través de la pàgina web www.deltebredansa.cat i del portal www.ticketea.com.

En aquesta edició el Festival acollirà un total de 185 participants professionals arribats de més de 50 països de tot el món, els quals també gaudiran de diverses millores qualitatives, com ara l’oferta d’itineraris personalitzats amb fins a 22 tallers professionals impartits per destacades figures de renom del sector, tant nacional com internacional.

D’altra banda, un any més, totes aquelles persones que es vulguin introduir i participar de forma activa en les arts escèniques podran realitzar els cursos d’iniciació. En aquesta edició, s’ofereixen cinc cursos d’iniciació gratuïts amb un total de 250 places, les quals ja estan cobertes a través de les inscripcions realitzades durant aquestes darreres setmanes.

Consulta el programa online

Els comentaris estan tancats.

X