Deltebre comptarà amb un Punt Lila a les Festes Majors del municipi

8 d'agost de 2018

L’Ajuntament de Deltebre instal·larà un Punt Lila aquestes festes majors per tal d’evitar les actituds i les agressions sexistes en el marc de les festes del municipi i altres nits festives i d’oci, seguint amb la campanya iniciada l’anterior any anomenada “Si dic SÍ, triem on, si dic NO, bona nit”.

A hores d’ara ja hi ha més de 15 voluntaris i voluntàries pertanyents a diferents associacions, col·lectius, entitats i organismes que rebran una sessió formativa per part de l’ens comarcal del Baix Ebre. El Punt Lila estarà present a la nit dels quintos i quintes, el 13 d’agost, durant el concert de La Pegatina i Pepet i Marieta, el 16 d’agost, i durant la Festa Jove del Parc del Riu, el 18 d’agost.

La tinenta d’alcalde de Dinamització Econòmica i Enfocament Turístic i Cultura, també regidora de Dones, Anna Giménez, ha explicat que “des de l’Ajuntament de Deltebre hem de seguir treballant per sumar esforços per tal de lluitar en contra de les agressions sexistes i per tal de donar tota la informació necessària a les persones que han sofert aquestes agressions”. Igual com el darrer any, també es penjaran lones amb lema de la campanya en diferents espais de les festes majors com és el cas de la Plaça de Bous i del recinte de ball.

El Punt Lila també esdevindrà un espai d’informació per a la ciutadania de manera que també s’han editat uns fulletons informatius per conscienciar a la gent contra la violència masclista i el protocol a as seguir en cas de sofrir-ne alguna, així com uns adhesius amb el logotip de la campanya. El Punt Lila també s’ubicarà a les Festes Majors de Sant Roc, organitzades pel Club Deportiu de La Cava.

Els comentaris estan tancats.

X