IMG_7424

Les Food Trucks tornen a Deltebre després de l’èxit de l’any anterior

Una desena de furgonetes de venda ambulant de menjar estaran aquest cap de setmana a Deltebre, més concretament al Parc del Riu, en el marc del Happy FoodTrucks Tour´18. Un esdeveniment que farà parada, per segona vegada, al municipi deltebrenc després de l’èxit de l’any anterior.

Així, des de divendres tarda i fins diumenge a la nit, i amb una estètica acurada i vintage, els diferents Food Trucks oferiran menjar d’autor i experiències gastronòmiques al costat del riu Ebre amb diferents actuacions musicals que amenitzaran els tres dies que les furgonetes faran parada a Deltebre. Alhora, enguany també s’apostarà per donar cabuda els comerços del municipi a través del mercat d’oportunitats que organitza la Federació de Comerç i Turisme (FECOTUR).

El regidor d’Acció Comercial, Seguretat i Mobilitat, Francisco Castro, ha explicat que “des del govern municipal seguim treballant per oferir, tant la ciutadania com als visitants, alternatives d’oci que els permetin gaudir del propi municipi i del seu entorn natural”. De fet, Castro ha destacat que “la visita dels Food Trucks i la seva ubicació al costat del riu Ebre és una nova oportunitat per obrir el municipi al riu”.

El Happy FoodTrucks Tour´18 compta amb la col·laboració directa de l’Ajuntament de Deltebre i d’Estrella Damm, així com també d’altres empreses gastronòmiques que posen segell a productes de qualitat com és el cas de Coca-Cola, Cacaolat, Parxet, Vermut Miró i Kitchen Consult. La programació completa ja es pot consultar a la plana web de l’Ajuntament de Deltebre: www.deltebre.cat.

Darreres notícies