Imatge

La segona edició de Volta i Tapa’t comptarà amb la participació d’11 bars i restaurants de Deltebre

L’Ajuntament de Deltebre ha presentat la segona edició de Volta i Tapa’t, la ruta de tapes per Deltebre que es va posar en funcionament, per primera vegada, l’any anterior. En total, enguany participen 11 bars i restaurants que han elaborat una tapa apadrinada pel xef guardonat amb una estrella Michelin, Jeroni Castell.

La presentació de Volta i Tapa’t ha estat al mercat municipal de La Cava, on es breu s’iniciaran obres de millora, davant dels diferents bars i restaurants participants. En aquest sentit, l’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha destacat la col·laboració i participació de tots els establiments ja que “amb la seva implicació ajuden a seguir enlairant Deltebre”. Soler ha recordat que “des del govern municipal estem compromesos en seguir apostant per promocionar el producte i la cuina local de qualitat” i de fet ha recordat que durant aquest mandat s’han impulsat les jornades gastronòmiques i s’ha creat Mescla, la fira de gastronomia, paisatge i turisme de les Terres de l’Ebre.

La ruta de tapes per Deltebre s’allargarà fins al proper 21 d’octubre i el preu per tapa més beguda serà de 3.50€. El padrí de la segona edició de Volta i Tapa’t, Jeroni Castell, ha felicitat a l’Ajuntament de Deltebre per la iniciativa i explicat que “amb accions com aquestes ajudem que la gastronomia del Delta de l’Ebre marqui perfil propi i es segueixi fent camí per a consolidar la gastronomia com a motor important per al territori”.

Els restaurants participants en aquesta edició són: Sushi MC amb una hamburguesa de tonyina; Cafè Clàssic amb un Ajoblanco; Delta Hotel amb un Fals Maki de Crac Blau; Casa Nicanor amb una amanida cèsar; Lo Carrilet amb patates braves farcides; Hotel Rull amb una brotxeta de llagostins i bacó; Restaurant Geno’s amb una ostra en escabetx; Embarcador XXI amb un còctel de vermut, taronja i olives farcides; Mercat Municipal de La Cava (Intercarns i la Botiga de l’Ebre) amb baldana, “rebujón” de puré de patata i allioli; Tasca 3 Cantons amb una llauna de tellerines al moment; i, finalment, la Tasca 20 de maig amb bunyols de bacallà amb romesco.

Deltebre, en moviment
L’Ajuntament de Deltebre enceta l’últim trimestre de l’any amb activitat plena. A banda de la ruta de tapes, a hores d’ara també s’han iniciat les obres d’urbanització del carrer Emperador Carles V i les obres del Complex Esportiu Municipal segueixen el seu curs. A banda, també s’estan finalitzant els últims detalls del Centre Fluvial del Delta, ubicat als baixos del passador, i durant les properes setmanes també es començaran una sèrie de millores en equipaments i obres d’urbanització que s’aniran anunciant de manera progressiva.

A tot això cal afegir que el l’Oficina d’Atenció Ciutadana del POUM estarà oberta fins al proper 20 d’octubre per atendre als veïns i veïnes del municipi a través d’un servei d’assessorament tècnic i professionalitzat.

Darreres notícies