WhatsApp Image 2018-10-19 at 14.53.17 (1)

El president de la Generalitat inaugurarà aquest diumenge el Centre Fluvial del Delta

La inauguració serà aquest diumenge 11 de novembre a partir de les 12 hores

Deltebre estrenarà aquest diumenge un nou equipament, ubicat als baixos del pont Lo Passador, i ho farà amb la visita i corresponent inauguració del president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra.

El Centre Fluvial del Delta és un espai de projecció turística de 1.000m2, que albergarà funcions transitòries d’auditori plenament equipat i condicionat acústicament, de manera que a banda de poder efectuar fires temàtiques, també donarà cabuda a actuacions de teatre, concerts i conferències, entre d’altres.

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha explicat que “El Centre Fluvial del Delta permetrà posar en valor una zona estratègica del municipi i obrir el municipi al riu Ebre”. L’alcalde ha explicat que aquesta és la primera fase del Parc Fluvial del Delta, el qual es realitzarà durant el primer semestre de 2019 i que estarà configurat, entre d’altres coses, per un espai lliure amb la barcassa del transbordador, restaurada, com a escenari d’un amfiteatre i d’un embarcador fluvial,

El Centre Fluvial del Delta disposarà d’un aforament és variable depenent de l’activitat a realitzar. Així, si bé, per exemple, en el cas d’una obra de teatre s’ubicaran 350 persones assegudes, en el cas d’un concert el seu aforament s’amplia a 700 persones.  Per a l’alcalde, “el Centre Fluvial ha de ser el punt de confluència de totes aquelles activitats que ajuden a projectar el turisme actiu, cultural i gastronòmic”.

Així doncs, la inauguració del Centre Fluvial del Delta, ubicat als baixos del pont Lo Passador, serà aquest diumenge 11 de novembre a partir de les 12 hores i comptarà amb un sainet de la Companyia Delta Teatre i l’actuació de la Societat Musical Espiga d’Or.

Darreres notícies