Imatge

Deltebre Motor convertirà el municipi en un gran circuit

La segona edició de Deltebre Motor arriba aquest 17 i 18 de novembre a Deltebre i transformarà el municipi en un circuit en el qual es podran veure exhibicions de Karts, Moto Pocket, MotoTerra i 4×4. Tot amb l’objectiu de complementar un programa d’activitats per a tots els públics i que incorpori diferents novetats respecte l’any anterior.

Entre les novetats, cal destacar, per exemple, l’exhibició de Karts professionals, a càrrec del Club Karting de Vinaròs, que es durà a terme tant el dissabte com el diumenge als sequers de la càmera arrossera a partir de les 16.30 hores. També cal citar la prova de Moto Pocket que s’efectuarà al recinte de ball de Deltebre el dissabte a partir de les 18.30 hores, com també una rua de cotxes tunning per tot el municipi el divendres a partir de les 20 hores.

A banda, també cal mencionar la continuïtat de l’exhibició de MotoTerra i l’exhibició de 4×4 que, enguany, es realitzaran en uns terrenys ubicats al davant mateix de l’Ajuntament de Deltebre. El regidor de Seguretat, Mobilitat i Acció Comercial, Francisco Castro, ha destacat que “des del govern municipal estem realitzant diverses actuacions que conflueixen amb el nostre objectiu d’enlairar Deltebre i projectar el nostre municipi des de diferents àmbits i sectors especialitzats, ja sigui el cas del motor que presentem avui, o el gastronòmic, o el turístic, etc”.

Participació de Marc Alcoba

Enguany el Deltebre Motor comptarà amb la presència de Marc Alcoba, actual campió estatal de SuperStok 600, i que compta amb el patrocini de la marca turística de Deltebre, atracció natural, el qual ha projectat als circuits d’Espanya, Portugal i al canal MotoGP de Movistar a través de la seva participació al campionat de FIM Moto2.  Marc oferirà el dissabte a la tarda una xerrada – col·loqui on detallarà les seves experiències als campionats així com també contestarà a les preguntes de totes les persones que assisteixin a la trobada.

Paral·lelament, durant tot el cap de setmana hi haurà una exposició de concessionaris  i de vehicles d’època i tuning, així com també un karting i atraccions infantils. Totes aquestes activitats es realitzaran a la Plaça Vint de Maig.

PROGRAMA ACTUALITZAT (16/11/2018)

Divendres 16/11/18

A partir de les 20.00h, rua de cotxes tuning pels carrers del municipi

Dissabte17/11/18
A partir de les 10.00h i durant el matí, al Camp de Tir (costat complex esportiu, Moto Terra

Tarda:

De 16.30h a 18.30h, proves classificatòries de Karts, als sequers de la càmera arrossera (al costat del cementiri)

17h a L’Espai puntual, xerrada – col·loqui amb Marc Alcoba, pilot de Moto 2 al Campionat d’Europa

18.30h prova de Moto Pocket al recinte del ball

Diumenge 19/11/18

A partir de les 10.00h i durant el matí, al Camp de Tir (costat complex esportiu, exhibició de 4×4

16.30H prova de Karts, als sequers de la càmera arrossera (al costat del cementiri)

18.30h entrega de premis de l’exhibició de cotxes tuning

Durant tot el cap de setmana a la Plaça 20 de Maig

Exposició de vehicles d’època i tuning

Exposició de concessionaris

Karting infantil

Darreres notícies