Imatge

L’Ajuntament de Deltebre inicia les obres de la rotonda del Forn de l’Obra

L’equip de govern de l’Ajuntament de Deltebre ha posat el fil a l’agulla a una de les demandes històriques de la ciutadania: la millora de la seguretat i mobilitat de l’encreuament entre l’Avinguda 1 d’Octubre i l’Avinguda Robert Graupera. I, en aquest cas, ho ha fet a partir de l’inici de les obres de la rotonda que s’ubicarà en aquest encreuament i que permetrà posar el punt i final a una de les zones més accidentades del municipi.

En aquesta línia, l’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha explicat en el marc d’una visita a les obres que “aquesta actuació és imprescindible no només per a garantir la seguretat de la ciutadania, sinó també per a millorar la circulació viària en una de les zones més estratègiques del municipi”. Soler ha recordat que “ja des de l’oposició reclamàvem mesures efectives per a solucionar per a solucionar aquesta problemàtica i, per tant, la seva construcció és un pas més en el compliment del nostre compromís vers els veïns i veïnes de Deltebre”.

Està previst que les obres, subvencionades en una part per la Diputació de Tarragona, finalitzin en un termini de dos mesos i el seu cost d’adjudicació és de 195.000€. Una obra que, més enllà de garantir la seguretat i mobilitat, també conflueix amb el desenvolupament de l’eix viari del Delta de l’Ebre amb la construcció de la nova Biblioteca Delta de l’Ebre, la urbanització del carrer Cambra, el nou Centre Fluvial del Delta i el futur Parc Fluvial del Delta, que es construirà durant el primer semestre de 2019. Tot en el marc del pont Lo Passador que uneix Deltebre i Santa Jaume d’Enveja.

Darreres notícies