WhatsApp Image 2018-11-20 at 10.24.40

L’Ajuntament de Deltebre inicia les obres d’arranjament del centre comercial de La Cava

Aquesta setmana s’han iniciat els treballs d’arranjament dels desperfectes de l’obra del centre comercial de La Cava a causa de les deficiències en l’execució de l’obra inicial. Una actuació que no suposarà cap cost per a l’Ajuntament de Deltebre atès que s’executarà l’aval de l’obra dipositat per l’empresa constructora, després de les gestions realitzades pel govern municipal.

En la seva primera fase, s’asfaltarà el tram de l’avinguda Goles de l’Ebre, un fet que causarà el tall de circulació en aquest tram aproximadament durant una setmana hàbil. Alhora, també es retiraran les antigues faroles que es van quedar pendents de treure en el moment de l’execució de l’obra inicial. Durant els dies d’execució de l’obra, la zona blava no estarà operativa i el mercat municipal dels dijous es celebrarà igualment.

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha explicat que “els desperfectes de l’obra en la seva execució inicial ens han obligat a actuar atès que la situació del centre comercial de La Cava, un dels eixos econòmics principals del municipi, no presentava les condicions d’imatge òptimes”. Soler ha recordat que “al seu moment, des de l’oposició, ja esmentàvem que aquesta actuació no es realitzava de manera correcta i pocs anys després ja hem hagut d’actuar per a posar solució”.  De fet, les obres es van finalitzar l’any 2011.

En una segona fase, i ja entrats al 2019 per no ocasionar molèsties durant les festes nadalenques, s’arranjaran les llambordes del carrer Sebastià Juan Arbó, el qual també presenta deficiències des de l’execució inicial de l’obra.

Darreres notícies