5F6A0177

L’Ajuntament de Deltebre dóna el tret de sortida al Carnaval 2019

La Junta de Govern Local d’aquesta setmana ha aprovat les bases que regulen la participació al Carnaval 2019, fent d’aquesta manera la primera passa per començar a preparar una de les celebracions més esperades pels veïns i veïnes de Deltebre: el Carnaval.

De fet, ja fa algunes setmanes que la Comissió de Festes ha iniciat els treballs d’organització de la festa i està previst que en breu es realitzi una reunió informativa amb el conjunt del teixit associatiu. El tinent d’alcalde de Dinamització Social i Participació Ciutadania, Carlos Serra, ha explicat que “el Carnaval de Deltebre és referència a tot el territori i és un orgull per al municipi a causa de la seva gran participació”. De fet, recordem que el darrer any van participar més de 1.300 persones a la rua del carnaval.

La quarta edició del Carnaval a Deltebre es celebrarà el cap de setmana del 23 i 24 de febrer. Una de les novetats que es preveuen, malgrat que més endavant ja es donaran a conèixer més detalls, és la potenciació de la rua del carnaval, que aplega anualment a més de 25 comparses del municipi i que, l’any anterior, ja va acollir a comparses d’altres municipis.

Darreres notícies