L’Ajuntament de Deltebre impulsa una campanya de recollida de joguines amb el futbol formatiu del municipi

10 de desembre de 2018

Amb l’objectiu que cap xiquet ni cap xiqueta es quedi sense joguina aquest Nadal, des de l’Ajuntament de Deltebre, amb la col·laboració de l’Escola de Futbol Delta de l’Ebre i el Futbol Formatiu de la Unió Deportiva Jesús i Maria, es realitzarà una campanya de recollida de joguines noves o en bon estat que tindrà lloc des del 10 fins al 16 de desembre.

El regidor de Teixit Associatiu i Promoció Esportiva, Robert Bertomeu, ha explicat que “aquesta iniciativa sorgeix amb l’objectiu principal d’ajudar a les famílies més desafavorides del municipi“. Les joguines recollides es derivaran a l’equip de serveis socials que seran els encarregats de distribuir-les atenent als criteris i baròmetres establerts pels professionals socials.

Les persones i/o entitats que vulguin col·laborar, podran deixar la seva joguina al Camp Nou de 17h a 20.30h de la tarda i al Camp de l’Aube de 16.30h a 20h durant tota la setmana.

Els comentaris estan tancats.

X