L’Ajuntament presenta la segona edició dels Premis Deltebre

8 de gener de 2019

Després de l’èxit de la primera edició dels Premis Deltebre, celebrada l’any 2017, l’Ajuntament de Deltebre ha presentat la segona edició d’uns guardons que tenen la finalitat de reconèixer totes aquelles persones, entitats i empreses que, durant el transcurs del darrer any, han ajudat a projectar la imatge de Deltebre o han realitzat algun acte o servei rellevant per al conjunt de la ciutadania en els seus respectius àmbits o sectors

En aquest sentit, tal com en la darrera edició, els guardons s’han distribuït en 12 categories: Especial, Delta de l’Ebre, Trajectòria Exterior, Cultura, Esportiu, Enfocament Turístic, Gastronomia, Acció Empresarial, Jove, Acte destacat de l’any, Teixit Associatiu i Acció Cívica. L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha explicat que “tots els candidats i candidates en aquesta segona edició dels premis, un total de 35, ens ajuden a impulsar la imatge de Deltebre i ens generen orgull de poble entre tots els veïns i veïnes del municipi”.  

Per a escollir els candidats, 3 per categoria, exceptuant en el cas del premi Cultura on un nominat ha declinat la seva nominació, s’ha donat l’opció de participar al teixit associatiu, als directors de les escoles, a la directora de l’escola de música, al president i al comitè executiu del Consell de Riumar, al president del Parc Natural, a la presidenta de la Federació de Comerç i Turisme, a la jutgessa de Pau, als mossens de les parròquies, al president de la Comunitat de Regants, al president d’Arrossaires, al president de la Confraria de Pescadors, a la vicepresidenta del Consell Escolar Municipals, als càrrecs electes i als exalcaldes de Deltebre.

Ara, a partir d’aquest dimarts 8 de gener, seran els veïns i veïnes de Deltebre majors de 16 anys els qui podran escollir el guanyador de cada categoria mitjançant el portal Deltebre Participa! o votant físicament a l’Espai d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament o del Consell de Riumar, en horari d’atenció a la ciutadania, fins el proper 23 de gener.

Els premiats es donaran a conèixer en una gala especial que es celebrarà el proper dissabte 26 de gener al nou Centre Fluvial del Delta.

Els comentaris estan tancats.

X