Deltebre, amb el projecte Delta.Cat, impulsa un nou programa per donar cobertura a l’actualitat de les Terres de l’Ebre

6 de febrer de 2019

Cinc emissores municipals de ràdio de les Terres de l’Ebre, Ràdio Delta (Deltebre), La Cala Ràdio (Ametlla de Mar), Ràdio Tortosa (Tortosa), La Plana Ràdio (Santa Bàrbara) i Ràdio Joventut (Masdenverge), han iniciat aquesta setmana un nou programa radiofònic, “Al dia, Terres de l’Ebre”, que s’emet de les 13h a les 16h, de dilluns a divendres.

Per a l’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, aquest nou projecte “és conseqüència de l’impuls que des del govern municipal hem realitzat per modernitzar els continguts de Ràdio Delta i oferir als veïns i veïnes un nou servei de comunicació referent al Delta de l’Ebre i al conjunt del territori”. De fet, ha estat la ràdio municipal de Deltebre la qual ha impulsat aquest projecte i assumeix les tasques de coordinació i presentació del programa.

“Al dia, Terres de l’Ebre” s’estructura en tres parts ben diferenciades, tot combinant l’actualitat del territori, l’entreteniment, l’esport, l’opinió, així com també apostant per seccions que, a banda de remarcar aspectes identitaris del territori, també permetran a l’oient conèixer noves informacions sobre el món rural, l’educació, la salut, les noves tecnologies.

El projecte resta obert a la incorporació de noves ràdios del territori amb l’objectiu de reforçar, encara més, el protagonisme comunicatiu del Delta de l’Ebre i de les Terres de l’Ebre. El programa, a banda de la ràdio, també es podrà seguir en streaming pel portal web www.deltacat.cat.

Ampliació de la programació
A banda d’aquest nou programa, des de Delta.Cat també s’amplia la programació amb nous continguts. Per exemple, el programa “El Recapte” ampliarà el seu horari d’emissió en trenta minuts diaris per tal de seguir donant cobertura a la informació, a la agenda i les entitats de Deltebre.

Alhora, recentment també s’ha estrenat una nova secció “Aita com parlen!” que està protagonitzada pels alumnes de quart de primàries de les tres escoles del municipi de Deltebre.

Els comentaris estan tancats.

X