L’Ajuntament de Deltebre impulsa nous tallers d’orientació laboral per als veïns i veïnes del municipi

6 de febrer de 2019

L’Ajuntament de Deltebre, en coordinació amb el Consell Comarcal del Baix Ebre, ha impulsat un nou curs d’orientació laboral per a facilitar la inserció laboral a la ciutadania del municipi que estan actualment en situació d’atur.

El curs, que està composat per diferents tallers que seran impartits per la tècnica del dispositiu d’Inserció Sociolaboral, té la finalitat d’ajudar a millorar les competències en la confecció del CV i de la carta de presentació, a conèixer els canals de recerca de feina i augmentar les competències transversals.

La totalitat dels tallers representa 8 sessions, de dues hores cadascuna, de 10h a 12h, malgrat que els interessats es poden inscriure als tallers que vulguin. El curs comença el dia 11 de febrer i s’impartirà a l’aula de formació de la nova Biblioteca Delta de l’Ebre. La ciutadania es pot preinscriure a l’Ajuntament de Deltebre.

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha explicat que “des de la nostra arribada al govern municipal hem impulsat diferents accions per facilitar la inserció laboral com són el cas, per exemple, de la creació de la Borsa de Treball o de la dinamització dels cursos de formació”.

En el cas de la Borsa de Treball, la BTDe, aquesta eina ha complert dos anys d’activitat a la xarxa amb més de 1.400 inscrits i al voltant de 80 empreses actives. La ciutadania pot accedir al web mitjançant l’enllaç: borsa.deltebre.cat. En la mateixa línia, des de l’Ajuntament de Deltebre també es facilita un Espai de Recerca de Feina, el qual es realitza tots els dilluns, de 12h a 14h, a la sala de formació de la Biblioteca Delta de l’Ebre.

Els comentaris estan tancats.

X