Comunicacions

comunicacions

L’Ajuntament de Deltebre treballa per oferir una comunicació de qualitat, plural i àmplia sobre la corporació, alhora que facilita i potencia la participació de la ciutadania i les entitats i les associacions mitjançant els diferents canals de difusió del consistori.

Ràdio Delta
Amb més de 25 anys d’experiència, l’emissora municipal del municipi té la finalitat principal de cerca la proximitat entre la ràdio i l’oient a partir dels diferents programes i notícies locals que aquesta realitza diàriament.

Desaigüe
El butlletí d’informació local Desaigüe es publica trimestralment i té com a objectiu informar a la ciutadania sobre les diferents notícies que han succeint al municipi durant els darrers mesos. En aquest sentit, la publicació compta amb diferent apartats per tal de difondre les informacions d’una manera més pedagògica.

Butlletí digital E-Desaigüe
El butlletí electrònic de notícies de l’Ajuntament de Deltebre s’envia als seus subscriptors setmanalment i es planteja com un recull de les notícies que han passat al municipi durant la darrera setmana. Pots donar-te d’alta i rebre l’actualitat del teu municipi en aquest enllaç.

Xarxes socials
L’Ajuntament de Deltebre compta amb una presència activa a les diferents xarxes socials per tal de facilitar i afavorir la comunicació directa amb la ciutadania:

FACEBOOK

2_facebookAjuntament de     Deltebre
2_facebookActivem Deltebre
2_facebookDescobreix Deltebre
2_facebookRàdio Delta

  

TWITTER

3_twitterAjuntament de Deltebre
3_twitterActivem Deltebre
3_twitterDescobreix Deltebre
3_twitterRàdio Delta

INSTAGRAM

4_instagramAjuntament de Deltebre
4_instagramDescobreix Deltebre 

SNAPCHAT

Usuari: ajdeltebre

Els comentaris estan tancats.

X