L’Ajuntament de Deltebre va participar activament en l’edició del Saló del Manga de l’any 2017. De fet, el municipi de Deltebre va ser el convidat de la fira atès l’arròs va ser el protagonista dels tallers de cuina. D’aquesta manera, l’experiència de Deltebre al Saló del Manga va comptar amb la participació del xef del restaurant Mas Prades, Ladis Alcalà, el qual va realitzar un taller de cuina i degustació d’ostres del Delta de l’Ebre. També hi va participar el xef guardonat amb 1 estrella Michelin, Jeroni Castell, qui va elaborar un arròs amb anguiles i carxofes. Finalment, també es van efectuar dos tallers: un primer, a càrrec de Margaret Morelló, del restaurant Sushi MC, que va preparar un futomaki d’anguila fumada. I, un segon, un taller de Sake produït al Delta de l’Ebre de la mà de Meritxell Jardí i Humbert Conti.

Cal mencionar que la Colla de Jotes i Sardanes de Deltebre va participar durant la inauguració de la Fira, conjuntament amb la Rondalla dels Tres Cantadors.

 

Els comentaris estan tancats.

X