Joventut

joventut

Els joves de Deltebre són el futur del municipi i per aquest motiu s’han de tenir en compte a l’hora de prendre decisions que puguin afectar al desenvolupament del municipi. En aquest sentit, es treballarà en la línia de crear un Consell de Participació de Joventut que doni veu a les inquietuds dels joves del municipi i que treballi per tal de donar respostes eficients i efectives a les seves sol·licituds atenent a les possibilitats i competències de l’Ajuntament de Deltebre.

En aquest apartat també podreu trobar respostes a moltes de les qüestions que afecten a la joventut de Deltebre. Per aquest motiu, us deixem uns sèrie d’enllaços que us poden servei d’ajudar a l’hora de respondre a les vostres preguntes:

Estudis i formació
Si vols consultar totes les oportunitats que tens en relació amb el teu present i futur acadèmic, et recomanem que visitis aquest enllaç

Habitatge
Un dels passos més complexos és prendre la decisió de deixar de viure a casa dels pares i emancipar-te. Si aquest és el vostre cas, i si busqueu un pis o una casa, al següent enllaç trobareu eines que us ajudaran a l’hora de realitzar aquest pas i us informaran per a poder prendre aquesta decisió de la manera més adequada.

Treball
Al següent enllaç trobaràs informació i resposta als teus dubtes per tal d’orientar-te al mercat laboral i cercar la feina que més s’adeqüi al teu perfil professional.

Els comentaris estan tancats.

autocustom.com.br click reference ethereum mining free eth faucet
free bitcoin miner app legit mining program free monero cloud mining robot
cinemantrix.com
X