La composició política

Lluís Soler i PaniselloLluís Soler i Panisello

mail_22_facebook3_twitter4_instagram

Lluís Soler és llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses per la UPF, amb l’especialitat en Economia i Gestió Pública. Soler també ha realitzat diferents màsters, postgraus i cursos en l’àmbit de la gestió pública. Entre aquests, per exemple, destaquen el Màster en Ciències Polítiques i Socials (UPF), el Màster en Fiscalitat (UOC), el Màster en Govern Local (UAB) i el Màster en Direcció Pública (ESADE). Simultàniament, també ha realitzat el Postgrau en Gestió i Administració Local (UAB), el Postgrau en Dret Administratiu Local (URV) i el Postgrau  en Lideratge i Governança (UAB), a banda de titulació oficial de llengua anglesa.

El 2007 va entrar en política institucional sent escollit regidor a l’Ajuntament de Deltebre i, posteriorment, vicepresident del Consell Comarcal del Baix Ebre. La darrera legislatura 2011 – 2015 va ser el president del Consell Comarcal del Baix Ebre i cap de l’oposició a l’Ajuntament de Deltebre. Actualment és alcalde de Deltebre, diputat d’Hisenda a la Diputació de Tarragona i membre de la direcció executiva del Partit Demòcrata Català.

Anna Giménez i Uribe

Anna Giménez i Uribe

mail_22_facebook

Anna Giménez és la gerent i copropietària d’una empresa agroalimentària del municipi. Més enllà de la seva tasca professional, Giménez també és vicepresidenta de l’Associació de Dones Empresàries, Directives i Emprenedores de les Terres de l’Ebre (ADEDE).

 

Kilian Franch i Arques

Kilian Franch i Arques

mail_22_facebook3_twitter4_instagram

Kilian Franch és Llicenciat en enginyeria industrial, fet que li va permetre treballar en el sector del subministrament elèctric. La darrera legislatura (2011 -2015), Kilian ha exercit de gerent del Consell Comarcal del Baix Ebre. Actualment és el president comarcal del Partit Demòcrata Català, conseller d’EbreTerra al Consell Comarcal del Baix Ebre i membre del Consorci d’Aigües de Tarragona.

 

Salvador Bertomeu i Bertomeu

Salvador Bertomeu i Bertomeu

mail_22_facebook4_instagram

Salvador Bertomeu és empresari del sector de la construcció. A nivell polític, Bertomeu ha estat tinent d’alcalde i regidor de Serveis Municipals (2007-2009) i conseller comarcal del Baix Ebre (2010-2011). Durant la darrera legislatura, del 2011 al 2015, va ser regidor a l’oposició.

Lluïsa Ventura i Galiano

Lluïsa Ventura i Galiano

mail_22_facebook4_instagram

Lluïsa Ventura és Llicenciada en Filosofia, Lletres i Ciències de l’Educació per la Universitat Autonòmica de Barcelona amb l’especialitat d’orientació educativa i ocupacional. Alhora, també és Tècnica Superior en Prevenció de Riscos Laborals.

Francisco Castro i Casanova

Francisco Castro i Casanova

mail_22_facebook4_instagram

Francisco Castro ha estat sempre vinculat amb el món del transport. De fet, actualment és gestor de trànsit i soci d’una empresa de transports del municipi amb llarga experiència dins del sector.

Carlos Serra i Ventura

Carlos Serra i Ventura

mail_22_facebook4_instagram

Carlos Serra és Diplomat en Magisteri, especialitat en Educació Primària. A banda de la seva dedicació a l’Ajuntament de Deltebre, Serra també és el president de l’agrupació local del Partit Demòcrata, així com també conseller de Serveis Socials a l’ens comarcal del Baix Ebre.

 

Robert Bertomeu i Callau

Robert Bertomeu i Callau

mail_22_facebook4_instagram

Regidor de Teixit Associatiu, Promoció Esportiva i Imatge de Poble

Fortament vinculat amb el sector esportiu i amb les diferents tradicions del municipi, Robert Bertomeu forma part d’una empresa familiar relacionada amb el sector de la fusta.

 

 

 

compromis

grafic_16
José Emilio Bertomeu i Rio

2_facebook
 

grafic_10

Jordi Torres i Fabra

El Sr. Jordi Torres i Fabra no disposa de xarxes socials
 

 

grafic_11

Iolanda Gil i Casanova

La Srs. Iolanda Gil i Casanova no disposa de xarxes socials
Tècnica especialista en la branca administrativa i comercial. Ha estat divuit anys treballant com a cap d’administració en l’empresa privada, tres anys treballant al departament d’intervenció de l’Ajuntament de Deltebre, i en l’actualitat està treballant a la Delegació de la Diputació de Tarragona a les Terres de l’Ebre.

 

grafi_12

Carla Aliau i Ribes

2_facebook
 

 

 

 

 

grafic_16

Sònia Bertomeu Franch

2_facebook
 

 

 

 

 

 

 

esquerra

grafic_13 Vanessa Callau Miñarro

2_facebook

 

esquerra

grafic_!4

Carles Aliau i Bonet

mail_22_facebook

Carles Aliau Bonet, regidor no adscrit, és Enginyer de Telecomunicació i Doctor per la Universitat Politècnica de Catalunya. Enginyer de R + D a Electricitat Industrial Salvio Busquets, S.A., de 1997 a 2000.

Director tècnic de la Comunitat de Regants Sindicat Agrícola de l’Ebre de 2000 a 2007. Des de 2008 fins 2015 ha treballat com a investigador a la Universitat Politècnica de Catalunya, en els àmbits de recerca en mesures aplicades al medi ambient i a l’electromedicina. I des de 2010 fins 2015 ha estat professor de l’Escola Superior d’Agricultura de Barcelona i de l’Escola d’Enginyers de Telecomunicació i Aeroespacial de Castelldefels.

Actualment, i com a regidor a l’oposició, gestiona una cartera de Diversificació i Planificació Industrial a l’Ajuntament de Deltebre.

 

pp

grafic_18Tomàs Castells i Fresquet

El Sr. Tomàs Castells i Fresquet no disposa de xarxes socials
 

 

 

 

 

 

 

cup

grafic_15Dayana Santiago i Callau

mail_22_facebook3_twitter

Integradora social, Tècnica en educació emocional, monitora de la risa i tècnica en mediació en interculturalitat i immigració. Cursant Educació social per la UOC i curs d’Experta en criminologia i psicologia criminològica per l’institut de psicòlegs de Madrid.

Actualment i des de fa 4 anys, treballa al Servei Prelaboral de la fundació Pere Mata.

Ha estat membre fundadora de l’assemblea popular Lo Maset on encara forma part activament,  fundadora i presidenta de l’associació d’Integradors/es Socials de les Terres de l’Ebre ISTE, membre del 15M de les Terres de l’Ebre,  ha participat activament en les lluites per la defensa del territori.Va formar part del nucli de suport de la CUP per a les eleccions del Parlament al novembre del 2012. Després del treball realitzat en aquell nucli, es va decidir per asemblea oberta la creació de la CUP Deltebre de la qual va ser una de les 3 militants que va fundar la CUP Deltebre fa més de 2 anys.

 

X