Deltebre enceta una nova edició del Volta i Tapa’t, la ruta de tapes del municipi

Des del divendres 21 d’octubre fins al dia 13 de novembre, Deltebre viurà la cinquena edició de la seva ruta de tapes. Sota el nom de Volta i Tapa’t, fins a set restaurants oferiran les seves elaboracions per un preu de 3,50 €, amb beguda inclosa. Enguany, les tapes han estat apadrinades pel xef Vicent Guimerà, cuiner amb Estrella Michelin gràcies a la tasca que desenvolupa al restaurant l’Antic Molí.

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha explicat que “la ruta de tapes ens permet assaborir els bons ingredients i els bons productes que ens donen força de territori, i que a la vegada ens permeten projectar Deltebre”. Soler ha agraït la implicació dels restauradors i restauradores que participen en aquesta iniciativa, com també de Vicent Guimerà. De fet, Soler ha detallat que “els consells de Guimerà, conjuntament amb l’experiència i el bon saber fer dels nostres professionals de la restauració, ens garanteixen una edició de gran qualitat”.

Com hem esmentat anteriorment, en total participen set restaurants del municipi: Casa Nicanor (coca de xocolata amb poma, foie i anguila fumada), Restaurant Rull (hamburguesa d’ànec), Bonsai Lounge Bar (Gnocchi de tàrtar de llagostins amb all i pebre), Restaurant Lo Mut (carpaccio de presa, sardina fumada i crema de mostassa amb fines herbes), l’Imperi de Júlia (milfulls d’oliva negra amb xocolata blanca, cafè i vainilla), Sushi MC (musclos amb sala beurre blanc), i Granja Gil (Air gofra a l’estil lemon pie). Els horaris d’obertura i de degustació de les tapes es poden consultar al web Deltebre.cat.

La regidora de Personal i d’Acció Comercial, Ingrid Santiago, ha apuntat que “amb les diferents jornades gastronòmiques que organitzem, volem invitar a la ciutadania i al turisme a conèixer els bars, els restaurants i les pastisseries del municipi d’una manera més activa, fresca i divertida”.

La roda de premsa de presentació s’ha realitzat a la barcassa del Parc Fluvial del Delta, on hi eren presents els restauradors i restauradores, i també l’associació FECOTUR. La seva presidenta, Estela Alcalà, ha presentat la campanya que l’entitat realitzarà en el marc de la castanyada. Una campanya que anirà vinculada amb el Volta i Tapa’t, ja que els guanyadors, un total de 3, rebran fins a 10 tiquets per participar en aquesta edició de la ruta de tapes. Estela ha posat en valor en paper de l’entitat, com també la col·laboració de la Federació Intercomarcal d’Hostaleria, Restauració i Turisme (FIHRT), i ha animat a la ciutadania a visitar i a comprar en el comerç local i de proximitat de Deltebre.