El Consell de Riumar

Logo_riumar_color

El Consell de Riumar és un òrgan de desconcentració municipal que té la clara finalitat de treballar per impulsar el nucli de Riumar. En aquest sentit, aquest òrgan disposa de 12 representants, 4 dels quals assumeixen una funció executiva per tal de vetllar pel nucli.

En aquest sentit, la sessió constitutiva del Consell de Riumar celebrada el passat 23 de març, va cloure que la presidència recaigués en la figura d’Eutimio Mauri, la vicepresidència d’Acció Institucional, en Joan Bertomeu, la vicepresidència d’Acció Urbana, en José Maria Sapinya, i, finalment, la vicepresidència d’Acció Turística, en Miguel Bellaubí.

Aquesta junta executiva treballarà colze a colze amb el regidor pertinent de l’Ajuntament de Deltebre per tal d’impulsar i dinamitzar el nucli de Riumar. En la mateixa línia, les sessions del Consell de Riumar que es realitzaran, de manera mínima, una vegada cada tres mesos també han de servir per a debatre i analitzar totes aquelles qüestions que afecten al nucli. Aquí podeu consultar les actes de l’ens

Els membres del Consell de Riumar:

En total, en el Consell de Riumar hi ha 12 membres:

4 PDeCAT (Eutimio Mauri, Jordi Fresquet, Victor Zaragoza i Adrián Misaras) 2 CE- Socialistes per Deltebre  (Álvaro Gilabert i Joan Josep Castellà) 1 PP (Joan Bertomeu) 1 ERC (Carlos Bo) 1 CUP (Gina Casanova) 1 Associació Veïns de Riumar (Juan Miguel Bellaubí) 1 Federació de Comerç i Turisme (Francisco Casanova) 1 Club Nàutic de Riumar (José Maria Sapinya)

Els comentaris estan tancats.

X