La composició política


Lluís Soler i Panisello
Alcalde de Deltebre
agendaMés Personal
facebooktwitterinstagramcorreu electrònic
Lluís Soler i Panisello és llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses per la UPF, amb l’especialitat en Economia i Gestió Pública. Soler també ha realitzat diferents màsters, postgraus i cursos en l’àmbit de la gestió pública. Entre aquests, per exemple, destaquen el Màster en Ciències Polítiques i Socials (UPF), el Màster en Fiscalitat (UOC), el Màster en Govern Local (UAB) i el Màster en Direcció Pública (ESADE). Simultàniament, també ha realitzat el Postgrau en Gestió i Administració Local (UAB), el Postgrau en Dret Administratiu Local (URV) i el Postgrau en Lideratge i Governança (UAB), a banda de titulació oficial de llengua anglesa.

El 2007 va entrar en política institucional sent escollit regidor a l’Ajuntament de Deltebre i, posteriorment, vicepresident del Consell Comarcal del Baix Ebre. La legislatura compresa entre el 2011 i el 2015 va ser el president del Consell Comarcal del Baix Ebre i cap de l’oposició a l’Ajuntament de Deltebre. En l’anterior legislatura va ser diputat d’Hisenda a la Diputació de Tarragona i va ser nomenat alcalde de Deltebre, funció que actualment encara desenvolupa després d’haver estat proclamat novament alcalde el mes de juny de 2019. També és membre de la direcció executiva nacional del Partit Demòcrata.

Elisabeth Tomàs i Franch
Tinenta d’Alcaldia de #DeltebreEficient
agendaMés Personal
facebooktwitterinstagramcorreu electrònic
Elisabeth ha estat directora de diverses oficines bancàries del territori. Diplomada en Ciències Empresarials i llicenciada en Administració i Gestió d’Empreses per la UAB, participant en programes d’intercanvi al Regne Unit i França. Disposa també de dos postgraus i múltiples cursos formatius en l’àmbit financer i està cursant el màster en Direcció de Recursos Humans a la URV.

Carlos Serra i Ventura
Tinent d’Alcaldia de #DeltebreProjecció
agendaMés Personal
facebooktwitterinstagramcorreu electrònic
Carlos ha estat, en la legislatura 2015-2019, el tinent d’alcalde de Dinamització Social i Participació Ciutadana. És diplomat en Magisteri, especialitat en Educació Primària. Actualment és el president de l’agrupació local del Partit Demòcrata, així com també conseller de Serveis Socials al Consell Comarcal del Baix Ebre.

Francisco Castro i Casanova
Tinent d’Alcaldia de #DeltebreTerritori
agendaMés Personal
facebooktwitterinstagramcorreu electrònic
Francisco ha estat, en la legislatura 2015-2019, el regidor d’Acció Comercial, Seguretat i Mobilitat i Activitats. És gestor de trànsit i soci d’una empresa de transports del municipi amb llarga experiència dins del sector. En els darrers anys, s’ha format en l’àmbit de l’administració pública i actualment està cursant un postgrau de Dret Urbanístic a través de l’ACM.

Robert Bertomeu i Callau
Tinent d’Alcaldia de #DeltebreActiu
agendaMés Personal
facebooktwitterinstagramcorreu electrònic
Robert ha estat, en la legislatura 2015-2019, el regidor de Teixit Associatiu, Promoció Esportiva i Imatge de Poble. És gerent de l’empresa familiar vinculada al sector de la fusta. Fortament lligat al món de l’esport, ha estat esportista federat en futbol i esports d’hivern, entre d’altres. També ho ha estat en el sector de la caça i la pesca esportiva.

Anna Giménez i Uribe
Regidora de Foment Cultural, Igualtat i Gènere
agendaMés Personal
facebooktwitterinstagramcorreu electrònic
Anna ha estat, en la legislatura 2015-2019, la tinenta d’alcalde de Dinamització Econòmica i Enfocament Turístic i Cultural. És la gerent i copropietària d’una important empresa agroalimentària del territori. Més enllà de la seva tasca professional, també forma part de l’Associació de Dones Empresàries, Directives i Emprenedores de les Terres de l’Ebre (ADEDE).

Lluïsa Ventura i Galiano
Regidora de Servei a les Persones i Protocol
agendaMés Personal
facebooktwitterinstagramcorreu electrònic
Lluïsa ha estat, en la legislatura 2015-2019, la regidora d’Hisenda, Transparència i Atenció a les Persones. Ha exercit com a tècnica de Treball a l’Oficina Jove de Tortosa. És Llicenciada en Filosofia, Lletres i Ciències de l’Educació per la UAB amb l’especialitat d’orientació educativa i ocupacional. Alhora, també és Tècnica Superior en Prevenció de Riscos Laborals.

Ingrid Santiago i Casanova
Regidora de Personal i Acció Comercial
agendaMés Personal
facebooktwitterinstagramcorreu electrònic
Ingrid és Diplomada en Relacions Laborals, amb més de 15 anys d’experiència en el món de l’assessoria empresarial, majoritàriament en el departament laboral. És dinàmica i creativa i li agrada treballar en equip, d’aquí que formi part de la junta de l’Associació de Veïns de Jesús i Maria i sempre hagi participat en entitats locals.

Joan Lucas i Bo
Regidor d’Imatge de poble, Polítiques Ambientals i Platges
agendaMés Personal
facebooktwitterinstagramcorreu electrònic
Joan és graduat en Arquitectura Tècnica i Edificació i DAC en Impacte Ambiental i Rehabilitació Energètica d’Edificis per la UPC. Treballa en un despatx de projectes i gestió d’obra del territori. Està cursant el màster de Project Manager en Edificació i Urbanisme al CAATEEB. És membre de la Comissió de Festes de Deltebre i soci de diferents entitats esportives i culturals del municipi.

Carme Franch i Tomàs
Regidora de Festes, Equipaments i Actes
agendaMés Personal
facebooktwitterinstagramcorreu electrònic
Carme treballa actualment en el món culinari i de la restauració, en l’àmbit del producte ecològic i de proximitat. Anteriorment, s’ha dedicat també al sector de la gestió administrativa i l’atenció al client. Entusiasta i creativa, participa en el disseny i confecció de les carrosses de la Cavalcada de Reis de Deltebre, i forma part també de la junta de l’Associació de Veïns “Lo Barracot”.

Andreu Curto i Castells
Regidor d'Atenció i Participació Ciutadana, Transparència i Joventut

agendaMés Personal
facebooktwitterinstagramcorreu electrònic
Andreu ha estat el responsable d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Deltebre durant el darrer any de la passada legislatura. Va cursar el grau d’Administració i Direcció d’Empreses a la URV. Ha estat gerent de la JNC i n’és l’actual president de l’Assemblea Territorial a les Terres de l’Ebre. Participa en diverses entitats locals i forma part del Comitè Local del Partit Demòcrata.


Joan Alginet i Aliau
Oposició

facebooktwitterinstagramcorreu electrònic
Joan Alginet Aliau és llicenciat en Ciències Polítiques i de l’Administració per la UAB i màster en lideratge per a la gestió política per la mateixa universitat. Durant el mandat 2011-2015 va ser 3r tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Deltebre i regidor de Cultura, Educació, Comunicació, Comerç i Turisme. Actualment és el gerent del Grup d’Acció Local Terres de l’Ebre. Forma part de diverses associacions culturals i esportives del municipi i és soci d’Òmnium Cultural.

Laura Fabra i Verge
Oposició

facebooktwitterinstagramcorreu electrònic
Diplomada per la Facultat de Ciències Jurídiques de la Universitat Rovira i Virgili (URV) en Relacions Laborals, especialitzada en Auditoria Sociolaboral i experta en Gestió Administrativa de Recursos Humans en l'Administració Local. La seva activitat principal en la seva vida professional per compte propi des de l’any 2000 en un despatx d’assessorament fiscal, tributari, financer, comptable, laboral i jurídic en qualsevol àmbit. A més a més col·labora en diferents entitats del poble essent: Presidenta de l'Associació de Mares i Pares de l'Institut de Deltebre, Secretària de l'Associació de Veïns gent del Barri Sant Ramon (Zona Hortets) de la qual fou fundadora l’any 2001 com a Presidenta, Tresorera del Club Rem Delta i sòcia d’altres associacions de la població. Altrament és membre fundadora de la plataforma Més Deltebre i militant d'ERC.

Rafa Flores i Andreu
Oposició

facebooktwitterinstagramcorreu electrònic
Rafa Flores és Diplomat en Magisteri, especialitat en Educació Física per la URV. Flores té el Màster de Bases Biològiques i Assessorament Nutricional-Esportiu per la universitat d'Elche Miguel Hernández, així com el Postgrau en Direcció de centres educatius per la UPF. Ha participat com a ponent en diversos congressos de caràcter nacional i internacional sobre entrenament
i competició des de l'any 2017, és el seleccionador català de Trail i Tècnic de la Federació Espanyola d'atletisme. Aquest any ha participat en el campionat del món de Trail a Portugal. Creador del circuit Running sèries de les TTEE i de la cursa del Pont de Deltebre.

Vanessa Callau i Miñarro
Oposició

facebooktwitterinstagramcorreu electrònic
Vanessa Callau Miñarro, una dona emprenedora i lluitadora pels seus ideals i conviccions. Vaig néixer a Barcelona i vaig créixer al nostre estimat municipi de Deltebre. Educada amb uns ideals ferms basats amb el respecte, la llibertat d’expressió i treball constant per aconseguir uns objectius clars i transparents. Diplomada en magisteri d’Educació Primària, d’Educació Física i DECA ; tècnica d’Educació Infantil i directora de Lleure. Té una vinculació estreta amb el món de l’educació, aprenentatge i serveis socials, oberta al món de les polítiques socials; ha estat coordinadora de projectes de joves amb riscos socials preconitzats pel SOC, educadora social, professora de primària, secundària i català amb les titulacions C, D i K. He estat tècnica de l’Ajuntament de Deltebre en les àrees d’Educació, Joventut, Comerç, Fires i Festes, Bon Govern i Obres Públiques i Serveis. Davant la vessant associativa, està molt relacionada amb diferents entitats del municipi he realitzat diferents voluntariats en àmbits d’actes i presentacions institucionals o que aquestes mateixes associacions i entitats realitzen. Actualment és la responsable de la secretaria de la Dona a la Comarcal d’ERC Baix Ebre i presidenta de la secció local d’ERC de Deltebre. Durant el mes de març ha estat candidata per a les llistes d’ERC del Senat de les eleccions generals de 2019 que properament es realitzaran. Des del 2018, fins avui dia, ha estat capde l’oposició i portàveu a l’Ajuntament de Deltebre per la llista Esquerra Deltebre. Ara, regidora de l’Ajuntament de Deltebre per ERC- Més Deltebre.

Juan Carlos Bel i Carbó
Oposició

facebooktwitterinstagramcorreu electrònic
Carlos Bel Carbó es Enginyer Tècnic en Informàtica de Sistemes per la Universitat Oberta de Catalunya. Té 20 anys d’experiència laboral treballant en empreses de xarxes elèctriques i manteniment elèctric. Actualment treballant en una Enginyeria elèctrica en el camp de la distribució elèctrica.


Aleix Ferré i Ribes
Oposició

facebooktwitterinstagramcorreu electrònic

X