Càrrecs electes

Càrrecs electes

Lluís Soler és llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses per la UPF, amb l’especialitat en Economia i Gestió Pública. Soler també ha realitzat diferents màsters, postgraus i cursos en l’àmbit de la gestió pública. Entre aquests, per exemple, destaquen el Màster en Ciències Polítiques i Socials (UPF), el Màster en Fiscalitat (UOC), el Màster en Govern Local (UAB) i el Màster en Direcció Pública (ESADE). Simultàniament, també ha realitzat el Postgrau en Gestió i Administració Local (UAB), el Postgrau en Dret Administratiu Local (URV) i el Postgrau en Lideratge i Governança (UAB), a banda de titulació oficial de llengua anglesa.

El 2007 va entrar en política institucional sent escollit regidor a l’Ajuntament de Deltebre i, posteriorment, vicepresident del Consell Comarcal del Baix Ebre. La legislatura compresa entre el 2011 i el 2015 va ser el president del Consell Comarcal del Baix Ebre i cap de l’oposició a l’Ajuntament de Deltebre. En l’anterior legislatura va ser diputat d’Hisenda a la Diputació de Tarragona i va ser nomenat alcalde de Deltebre, funció que actualment encara desenvolupa després d’haver estat proclamat novament alcalde el mes de juny de 2019.

Actualment presideix l’Associació Catalana de Municipis i Comarques (ACM). També és membre de la direcció executiva nacional del Partit Demòcrata.

Elisabeth Tomàs i Franch

Tinenta d’Alcaldia de #DeltebreEficient

Elisabeth Tomàs ha estat directora de diverses oficines bancàries del territori. Diplomada en Ciències Empresarials i llicenciada en Administració i Gestió d’Empreses per la UAB, participant en programes d’intercanvi al Regne Unit i França. Disposa també de dos postgraus i múltiples cursos formatius en l’àmbit financer i està cursant el màster en Direcció de Recursos Humans a la URV.

Carlos Serra i Ventura

Tinent d’Alcaldia de #DeltebreProjecció

Carlos Serra ha estat, en la legislatura 2015-2019, el tinent d’alcalde de Dinamització Social i Participació Ciutadana. És diplomat en Magisteri, especialitat en Educació Primària. Actualment és el president de l’agrupació local del Partit Demòcrata, així com també conseller al Consell Comarcal del Baix Ebre.

Francisco Castro i Casanova

Tinent d’Alcaldia de #DeltebreTerritori

Francisco Castro ha estat, en la legislatura 2015-2019, el regidor d’Acció Comercial, Seguretat i Mobilitat i Activitats. És gestor de trànsit i soci d’una empresa de transports del municipi amb llarga experiència dins del sector. En els darrers anys, s’ha format en l’àmbit de l’administració pública i actualment està cursant un postgrau de Dret Urbanístic a través de l’ACM.

Robert Bertomeu i Callau

Tinent d’Alcaldia de #DeltebreActiu
Robert Bertomeu ha estat, en la legislatura 2015-2019, el regidor de Teixit Associatiu, Promoció Esportiva i Imatge de Poble. És gerent de l’empresa familiar vinculada al sector de la fusta. Fortament lligat al món de l’esport, ha estat esportista federat en futbol i esports d’hivern, entre d’altres. També ho ha estat en el sector de la caça i la pesca esportiva.

Anna Giménez i Uribe

Regidora de Foment Cultural, Igualtat i Gènere
Anna Giménez ha estat, en la legislatura 2015-2019, la tinenta d’alcalde de Dinamització Econòmica i Enfocament Turístic i Cultural. És la gerent i copropietària d’una important empresa agroalimentària del territori. Més enllà de la seva tasca professional, també forma part de l’Associació de Dones Empresàries, Directives i Emprenedores de les Terres de l’Ebre (ADEDE).

Lluïsa Ventura i Galiano

Regidora de Servei a les Persones i Protocol
Lluïsa Ventura ha estat, en la legislatura 2015-2019, la regidora d’Hisenda, Transparència i Atenció a les Persones. Ha exercit com a tècnica de Treball a l’Oficina Jove de Tortosa. És Llicenciada en Filosofia, Lletres i Ciències de l’Educació per la UAB amb l’especialitat d’orientació educativa i ocupacional. Alhora, també és Tècnica Superior en Prevenció de Riscos Laborals.

Ingrid Santiago i Casanova

Regidora de Personal i Acció Comercial
Ingrid Santiago és Diplomada en Relacions Laborals, amb més de 15 anys d’experiència en el món de l’assessoria empresarial, majoritàriament en el departament laboral. És dinàmica i creativa i li agrada treballar en equip, d’aquí que formi part de la junta de l’Associació de Veïns de Jesús i Maria i sempre hagi participat en entitats locals.

Joan Lucas i Bo

Regidor d’Imatge de poble, Polítiques Ambientals i Platges
Joan Lucas és graduat en Arquitectura Tècnica i Edificació i DAC en Impacte Ambiental i Rehabilitació Energètica d’Edificis per la UPC. Treballa en un despatx de projectes i gestió d’obra del territori. Està cursant el màster de Project Manager en Edificació i Urbanisme al CAATEEB. És membre de la Comissió de Festes de Deltebre i soci de diferents entitats esportives i culturals del municipi.

Carme Franch i Tomàs

Regidora de Festes, Equipaments i Actes
Carme Franch treballa actualment en el món culinari i de la restauració, en l’àmbit del producte ecològic i de proximitat. Anteriorment, s’ha dedicat també al sector de la gestió administrativa i l’atenció al client. Entusiasta i creativa, participa en el disseny i confecció de les carrosses de la Cavalcada de Reis de Deltebre, i forma part també de la junta de l’Associació de Veïns “Lo Barracot”.

Andreu Curto i Castells

Regidor d’Atenció i Participació Ciutadana, Transparència i Joventut
Andreu Curto ha estat el responsable d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Deltebre durant el darrer any de la passada legislatura. Va cursar el grau d’Administració i Direcció d’Empreses a la URV. Ha estat gerent de la Joventut Nacionalista de Catalunya i n’és l’actual president de l’Assemblea Territorial a les Terres de l’Ebre. Actualment, és conseller comarcal per Junts per Catalunya al Baix Ebre. Participa en diverses entitats locals i forma part del Comitè Local del Partit Demòcrata de Deltebre.
Joan Alginet Aliau és llicenciat en Ciències Polítiques i de l’Administració per la UAB i màster en lideratge per a la gestió política per la mateixa universitat. Durant el mandat 2011-2015 va ser 3r tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Deltebre i regidor de Cultura, Educació, Comunicació, Comerç i Turisme. Actualment és el gerent del Grup d’Acció Local Terres de l’Ebre. Des del 16 de setembre de 2019 és President del Consorci de Polítiques Ambientals de les Terres de l’ Ebre (COPATE). Forma part de diverses associacions culturals i esportives del municipi i és soci d’Òmnium Cultural.
Laura Fabra és diplomada en Relacions Laborals per la URV, especialitzada en Auditoria Sociolaboral i experta en Gestió Administrativa de Recursos Humans en l’Administració Local. Gestiona des de l’any 2000 un despatx d’assessorament fiscal, tributari, financer, comptable, laboral i jurídic en qualsevol àmbit. Col·labora en diferents entitats del poble, essent presidenta de l’AMPA de l’Institut de Deltebre, secretària de l’Associació de Veïns Gent del Barri Sant Ramon (de la qual fou fundadora l’any 2001), tresorera del Club Rem Delta i sòcia d’altres entitats de la població. És membre fundadora de la plataforma Més Deltebre i militant d’ERC.
Vanessa Callau és Diplomada en Magisteri d’Educació Primària, d’Educació Física i DECA, tècnica d’Educació Infantil i directora de Lleure. Ha coordinat projectes de joves amb riscos socials preconitzats pel SOC. Ha exercit com a educadora social, professora de primària, secundària i català. Ha estat tècnica de l’Ajuntament de Deltebre en les àrees d’Educació, Joventut, Comerç, Fires i Festes, Bon Govern i Obres Públiques i Serveis. Vinculada amb diferents entitats del municipi, ha realitzat diferents col·laboracions en actes i presentacions institucionals. Actualment és la responsable de la secretaria de la Dona d’ERC al Baix Ebre i presidenta de la secció local d’ERC de Deltebre.
Carlos Bel Carbó es Enginyer Tècnic en Informàtica de Sistemes per la Universitat Oberta de Catalunya. Té 20 anys d’experiència laboral treballant en empreses de xarxes elèctriques i manteniment elèctric. Actualment treballant en una Enginyeria elèctrica en el camp de la distribució elèctrica.

Nascuda a Romania, va arribar a Catalunya l’any 2014. És llicenciada en Dret Administratiu. En el moment actual treballa en el camp empresarial, concretament a l’àmbit de l’assesorament fiscal i comptable.

Aleix Ferré és diplomat en Magisteri, especialitat en Educació Primària per la Universitat de Barcelona. Exerceix la docència des de fa 15 anys. Actualment és mestre a l’Escola Riumar del nostre municipi. Titulat amb Coaching Esportiu per la Universitat Camilo José Cela de Madrid, és també tècnic Superior d’Esports amb la titulació d’entrenador de futbol UEFA PRO.