Lluita per la regressió


El govern de l’Ajuntament de Deltebre està plenament compromès amb la lluita per la regressió. De fet, és el primer govern que actua de manera oficial directa a la platja de la Marquesa per mantenir l’accés al Fangar i per frenar les conseqüències dels temporals. Alhora, es cerquen vies de col·laboració amb el govern de la Generalitat de Catalunya i el govern de l’estat espanyol per  dur a terme el reivindicat, des de fa anys, pla d’acció contra la regressió i la contenció de la línia de costa.

En contra del transvasament del riu Ebre


Com no pot ser de cap altra manera, des del govern de l’Ajuntament de Deltebre estem plenament en contra del transvasament del riu Ebre. De fet, sempre estem presents a tots aquells esdeveniments i manifestacions contraris al transvasament. Al mateix temps, com a govern també manifestem el nostre suport a què el riu rebi un cabal mínim garantit que permeti la subsistència del Delta de l’Ebre.

A favor de les nostres tradicions


Les nostres tradicions marquen la nostra identitat i són clau per a entendre la història i el desenvolupament del nostre municipi. És per aquest motiu que des del govern municipal sempre hem estat al costat de totes aquelles tradicions del municipi que ens representen com són el cas dels bous o de la jota ebrenca.

Compromesos amb Catalunya


L’Ajuntament de Deltebre està al costat de la democràcia, de la lliure expressió, dels drets humans, de la llibertat i de la pau. Per aquest motiu, des del govern municipal estem compromesos amb l’anhel majoritari de la ciutadania de Catalunya i amb les actuacions que, en aquesta línia, es prenguin des del govern de la Generalitat de Catalunya.