Dinamització Social i Participació Ciutadana

dinamitzacio

La forma de fer i la forma de ser de la ciutadania parteix de totes aquelles activitats que activen el motor de Deltebre. En aquest sentit, i més enllà de la regidoria d’Atenció a les Persones que permet donar cobertura a la gent que més ho necessita gràcies a la partida d’urgències socials i altres ajudes existents, en aquesta àrea podem trobar totes aquelles regidories que impulsen la cultura i la cohesió entre la ciutadania.

Parlem, doncs, de la regidoria de Foment Cultural, en la qual es fa una gran aposta per transmetre la cultura del nostre Delta de l’Ebre i del nostre municipi, però també de les regidories d’Ensenyament, Comunicacions, Joventut, Gent Gran i Dones.

L’actual equip de govern, i per primera vegada, ha creat la regidoria de Teixit Associatiu que té la finalitat principal de donar suport a les entitats i associacions del municipi per tal que aquestes esdevinguin el motor de Deltebre. En aquesta mateixa línia, tampoc podem oblidar la regidoria de Promoció Esportiva atès la gran quantitats de clubs esportius que representen el nostre municipi en diferents esports i categories.

Els comentaris estan tancats.

X