Riumar es consolida com a reclam turístic per als catalans i catalanes

13 de desembre de 2017

L’equip de govern de l’Ajuntament de Deltebre s’ha reunit amb el sector turístic del nucli de Riumar per fer un balanç d’aquest any que està a punt de finalitzar i preparar la temporada turística per al proper 2018. Així, en el marc d’aquesta reunió, i entre d’altres qüestions, s’han presentat les dades captades pel Punt d’Informació Turística ubicat al Consell de Riumar.

Aquestes posen de manifest que la majoria de visitants del nucli de Riumar, gairebé un 32%, procedeixen de Catalunya. Seguit ben de prop pels turistes francesos, amb un 27.50% i pels turistes espanyols amb un 26.50%. Altres procedències destacades, tot i que en menor mesura, són Alemanya, Regne Unit, Bèlgica i Suïssa.

Durant els mesos de juliol, agost i setembre, han estat un total de 1.063 famílies les que han demanat informació turística al Consell de Riumar. La majoria d’aquestes persones han sol·licitat informació sobre les activitats que podien realitzar durant la seva estada al nucli de Riumar i al municipi de Deltebre.

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha destacat, en el marc de la reunió, que “Riumar és el pol d’atracció turística del municipi de Deltebre i, per aquest motiu, estem focalitzant esforços per  dotar el nucli d’un millor servei i manteniment, així com ampliar l’oferta d’oci per als visitants”. En aquesta última línia, l’alcalde ha detallat els projectes de futur de Riumar com ara l’adequació de la Plaça Europa, la finalització de les obres de Riumar, la substitució de la passarel·la tranversal de la platja, el planejament urbanístic de Riumar i l’ampliació del port.

En aquest balanç també s’ha fet un repàs de les actuacions més destacades de l’any com són el cas de les noves passarel·les d’accés a la platja, la recuperació de la bandera blava, el servei de manteniment del nucli durant tot l’any, les diferents activitats d’oci realitzades i la projecció del nucli i del municipi a partir de les eines de difusió turística i la presència a fires.

Els mosquit i els residus, majors problemàtiques
Una de les qüestions més debatudes ha estat la gestió dels residus i el control de la plaga de mosquits que s’ha realitzat durant tot aquest estiu per part del Consorci de Polítiques Ambientals de les Terres de l’Ebre. En aquest sentit, la majoria d’intervencions han expressat la seva inquietud davant d’aquesta problemàtica i s’han demanat millores en aquest servei.

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha explicat que “malgrat que tant la gestió dels residus i el control del mosquit són competències delegades al COPATE per part dels ajuntaments del territori, seguirem de ben a prop aquesta qüestió per tal que la gestió que es realitzi sigui la més acurada possible”.  

Al final de la reunió també s’ha presentat una proposta de catàleg d’actes per a l’estiu 2018 per tal que el sector pugui donar la seva opinió i aportar idees durant el mes vinent per a completar, d’aquesta manera, el catàleg.

Els comentaris estan tancats.

food on wheat belly diet this website visit this link

X