EAC Ajuntament de Deltebre

L’Espai d’Atenció Ciutadana (EAC) és la primera porta d’accés a l’ampli ventall de tasques i serveis que ofereix l’Ajuntament de Deltebre. En aquest sentit, l’EAC té com a finalitat principal atendre, informar i assessorar a la ciutadania que diàriament visita l’Ajuntament de Deltebre.

Així doncs, l’EAC neix amb l’objectiu principal de millorar l’atenció a la ciutadania del municipi i de poder oferir un servei integral que agilitzi el temps d’espera i de resposta. D’aquesta manera, mitjançant l’Espai d’Atenció a la Ciutadania, els ciutadans i ciutadanes podran realitzar consultes, comunicar incidències o suggeriments i efectuar tràmits.

L’Ajuntament de Deltebre posa a l’abast de la ciutadania diferents canals de comunicació per tal que cada persona triï aquell que li resulti més còmode o més adequat per a les seves necessitats. Així doncs, pot presenciar-se al mateix ajuntament dins de l’horari establert (de dilluns a divendres de 8.30h a 14h), pot contactar per telèfon al 977 48 93 09 o bé per correu electrònic a eac@deltebre.cat.

EAC Riumar

Des de l’estiu del 2016, l’Ajuntament de Deltebre disposa d’un Espai d’Atenció Ciutadana a Riumar per tal de facilitar el dia a dia dels ciutadans que resideixen al nucli de Riumar, així com dels turistes que ens visiten. En aquest sentit, en horari d’hivern, l’oficina està oberta els dissabtes i diumenge pel matí.