Acció Comercial

Acció Comercial

Una de les finalitats principals de l’Ajuntament de Deltebre és la d’activar i dinamitzar l’economia del municipi. En aquest sentit, des del consistori es pretén potenciar i liderar les iniciatives per a la promoció del comerç de proximitat i les oportunitats que ofereix el sector, així com el foment de les bones pràctiques i la consolidació dels hàbits de consum responsable.

D’aquesta manera, des de l’Ajuntament de Deltebre es treballa en la línia d’impulsar totes aquelles accions que suposin un reforç per al comerç del municipi, així com donar suport i treballar conjuntament en aquelles campanyes o accions de promoció i dinamització comercial que fa l’associació de comerciants del municipi (FECOTUR).

Oficina d’Atenció al Consumidor
Els ciutadans i ciutadanes del Baix Ebre disposen d’una Oficina d’Atenció al Consumidor per tal de presentar els seus dubtes, queixes o inquietuds sobre un servei o producte irregular que hagin adquirit. La seu d’aquesta oficina es troba a les instal·lacions de l’ens comarcal del Baix Ebre. Més informació